• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

08:54

(VIDEO) NE PRIHVATA DA JE ZGAŽENA KAO PIKAVAC! Lepi Mića raskrinkao Maju i Janjuša do srži, pa otkrio detalje njihovih TAJNIH SUSRETA!

Rijaliti

(VIDEO) NE PRIHVATA DA JE ZGAŽENA KAO PIKAVAC! Lepi Mića raskrinkao Maju i Janjuša do srži, pa otkrio detalje njihovih TAJNIH SUSRETA!

Podeli vest

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, u emisiji "Narod pita", imali su bivši učesnici "Zadruge 3", Mima Živković, Mateja Matijević i Lepi Mića

U emisiji je prikazan prilog svađe Mime i Maje Marinković.

ONI SU PRVI RIJALITI PAR koji se VENČAO - Dobili su DVOJE DECE, a sada imaju razlog za VELIKO SLAVLJE!

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI! Đedović se uključio uživo u program i IZAZVAO HISTERIJU kod Mime: Očeve kolege su...

- Ne mogu da kažem da je Maja loša osoba. Interesantna je njuška. Želim joj sve najbolje. Nadam se da će da nađe svoju sreću. Pisala sam Maji da pozdravi Takija, kad sam videla da je plakao. Ona je svesna da je pogrešila, javno je priznala. Maja je sinoć rekla da nije sa njim, ja joj verujem. Nadam se da će naći slobodnog dečka - rekla je Mima za Maju

- Ja sam bio pozvan na ručak gde je sve bilo montirano da se sretnu Maja i Janjuš. Oni sami to montiraju. Ja nisam želeo da idem tu zbog toga. Meni su rekli da će tu biti samo Maja i Dragana. Janjuš se pojavio posle 5 minuta. Prešao sam za drugi sto. Odjednom paparaco se pojavljuje. Sve je naručeno. Maja nije došla. Pre toga su oni bili zajedno, gde je Maja bila sa jednim mojim prijateljem i javila mi se na njegov telefon. Janjuš je bio s njom na tom ručku. To je bilo u blizini Petrovca na Mlavi. Maja me ubeđivala 2 meseca da nije sa Janjušem. Maja se sinoć branila nemoćno, Janjuš još nemoćnije. Janjuš nije imao zgodniju devojku od Maje, ona ga je time opčinila. Janjuš je nju kupio poverenjem. Maja sad tera inat, ona ne dozvoljava da bude pogažena kao pikavac. Samo okretanje Janjuševe supruge je bezobrazno, ona pokazuje da nije zgažena time, i da ona drži slovo u celoj priči - nadovezao se Mića.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija