• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

13.08.2020

07:40

ROMANA PANIĆ ULAZI U ZADRUGU 4! Potpuno je ŠVORC, a u RIJALITIJU će lako zaraditi VELIKE PARE! Snima pesmu pre ULASKA!

Rijaliti

ROMANA PANIĆ ULAZI U ZADRUGU 4! Potpuno je ŠVORC, a u RIJALITIJU će lako zaraditi VELIKE PARE! Snima pesmu pre ULASKA!

Podeli vest

Ekskluzivno saznajemo

Romana Panić ulazi u "Zadrugu 4", ekskluzivno saznaje Informer! Pevačica koja je završila u zatvoru u Brizbejnu zbog pljačkanja bankomata vratila se u Srbiju i počela da planira kako da zaradi novac!
Pop zvezda je u Australiji bila osuđena na dva meseca zatvora zato što je sa dečkom Filipom Mrkajićem ukrala 14.400 evra, ali je posle 40 dana zbog dobrog vladanja prebačena u imigracioni centar. Tamo je provela deset dana i u ponedeljak je deportovana kući.

''KIKIRIKI MAFIJA, MOGU DA TE KUPIM SA GAĆAMA'' Stanija UNIŠTILA Kristijana - Otkrila SVE TAJNE sa Farme! Haos u najavi!

Foto: informer/marko đoković

- Romana je zainteresovana da u septembru uđe u "Zadrugu". To vidi kao način da zaradi novac, pošto je trenutno švorc, ali i da se predstavi u boljem svetlu! Već se takmičila u "Farmi 5" pre sedam godina, pa joj rijaliti nije nepoznanica - priča dobro obavešten izvor za Informer.
Pevačica preko zajedničkih prijatelja pokušava da izvuče dobar honorar od vlasnika Pinka, Željka i Milice Mitrović:

BIO JE OMILJENI SRPSKI VODITELJ! Otišao iz Srbije nakon što je PRETUKAO verenicu! : Evo čime se danas bavi i kako izgleda! (FOTO)


- Ona smatra da treba dobro da odreše kesu, jer bi dobili njenu ekskluzivnu ispovest pred kamerama. Ispričaće sve što joj se dešavalo prethodnih godina, ali i kako je došlo do toga da bude osuđena za krađu. Svesna je da mnoge zanima kako je nekada popularna pevačica završila kao lopov u zatvoru! Ako se usaglase oko novca, potpisaće ugovor sa Pinkom.

Foto: informer/marko đoković


Prema rečima našeg izvora, Panićeva razmišlja da pre ulaska u "Zadrugu 4" poradi na karijeri.
- Otkad je upoznala Filipa i preselila se u Italiju, zapostavila je pevanje. Prijatelji je nagovaraju da pre ulaska u rijaliti snimi makar jednu pesmu. Romanin drug, kompozitor Dragan Brajović Braja planira da joj uradi numeru s kojom bi se vratila u muzički vrh - kaže naš sagovornik, koji je u svakodnevnom kontaktu sa pevačicom.

STIGLA U PINK DA POTPIŠE UGOVOR ZA ZADRUGU 4?! Svi je se sećamo iz DRUGE SEZONE, prevarila je MUŽA, pa dobila BATINE!

Romana je po povratku u Srbiju proslavila slobodu u jednom kafiću na Senjaku, gde je ispijala rakiju.
- Mnogo sam srećna što sam u Beogradu! Veoma sam uzbuđena, osećam neverovatnu euforiju. Divno je što sam konačno videla porodicu i prijatelje. Još nisam spremna da dajem izjave. Treba mi vremena da mi se slegnu utisci - izjavila je Panićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija