• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.08.2020

10:41

ANABELA ZAJECALA U PROGRAMU UŽIVO! Oglasio se njen i Lunin PRIJATELJ - otkrio sve DETALJE odnosa MAJKE I ĆERKE! "Postala si njena ..." (VIDEO)

Rijaliti

ANABELA ZAJECALA U PROGRAMU UŽIVO! Oglasio se njen i Lunin PRIJATELJ - otkrio sve DETALJE odnosa MAJKE I ĆERKE! "Postala si njena ..." (VIDEO)

Podeli vest

Šok u emisiji

Gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Anabela Atijas, Miljana Kulić i Stefan Karić.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

U program se uključio Anabelin i Lunin prijatelj Ilija Pečenica koji je otkrio sve o odnosu majke i ćerke.

KARIĆ PROGOVORIO O NOVOJ LJUBAVI! Stefan prvi put posle RASKIDA sa Šopićkom priznao OVO! A evo u kakvim je sada ODNOSIMA sa Ivanom! (VIDEO)

U "Zadruzi 3" se pričalo se o tome da je Anabela navodno ostavila ćerku Ninu bez novca, a Marko Miljković tvrdio je da je on tada Nini odneo 2.000 dinara za hranu, a sada je o ovoj situaciji progovorio i njihov prijatelj.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja Lunu znam pre rijalitija, ta Luna je bila poznata pre rijalitija i to je činjenica. Kad je ušla u prvu sezonu bila je osoba za koju je narod znao, preko Anabele i Gagija. Ljudi koji se javljaju i pričaju priče, to su budalaštine. Hvala ti Anabelči, što te poznajem i volim te puno. Ja ne mogu Lunu da otpišem, ali bio sam jako ljut. Da se ne vraćam na "2000 dinara" i ostalo. Znao sam koliko je Anabela bila uz svoju decu. Ona je putovala, peva petak-subotu, ostavljala je pregršt para za Ninu. Mene je toliko povredilo kad se Marko oglasio sa pričom. Ja znam kakva je Anabela majka, život bi dala za svoju decu. Doček Nove Godine 2020. je ta Anabela trčala, imala je avion za Makedoniju, pevala dnevnu žurku, uveče se vratila i otišla za Zagreb da peva noćnu žurku da bi obezbedila svojoj deci. Zbog toga mene ove stvari bole. Ta žena je ginula za svoju decu. Ja bih svakom poželeo majku kao što je Anabela. Rekao sam joj da je postala Lunina šnajderka i čistačica, da bi joj sad neko osporavo majčinstvo. Svakom bih poželeo majku kao što je Anabela. Sa njom sa prošao mnogo toga. Kad je Luna tražila bilo šta, Anabela je bila tu za nju, ne Gagi i Nađa. To nije bio tvoj posao, ti si bila majka - govorio je Ilija, a Atijasovu je ova priča veoma pogodila, pa se rasplakala u programu uživo.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija