• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

15.08.2020

12:59

MLADIĆ IZ PARIZA ULAZI U RIJALITI! Spremio pakleni plan - HAOS U NAJAVI, a za sve su KRIVE ONE

Rijaliti

MLADIĆ IZ PARIZA ULAZI U RIJALITI! Spremio pakleni plan - HAOS U NAJAVI, a za sve su KRIVE ONE

Podeli vest

Mladić iz Pariza biće učesnik 9. sezone "Parova". On je biti jedan od atraktivnih učesnika pored srpskog političara koji se na prethodnim izborima borio da uđe u Narodnu skupštinu, brazilskog šamana, uglednih doktora, bivšeg vaterpoliste..

- Doneo sam životnu odluku. Moram da uđem u Parove i to mi je životni cilj. Priprema se i to će biti prilika da me ceo svet upozna - kaže mladi Parižanin koji ulazi u 9. sezonu.

DRAGANA MITAR PROGOVORILA O ODNOSU SA TOMOVIĆEM! "Bio mi je rame za plakanje" Otkrila i da li su se čuli posle ZADRUGE! (VIDEO)

ĐEDOVIĆ OTKRIO DETALJE DRAGANINE NOVE VEZE - OD NJEGA JE DOBILA AUTO?! A evo u kakvim je ODNOSIMA sa Edom! (VIDEO)

Ovaj mladić, čiji su roditelji poreklom iz Srbije, radovno je pratio "Parove".

Za ulazak u Parove bile su presudne i devojke.

- Pa to je haos. Kakav Pariz, kakve Francuskinje. Samo devojke iz Srbije. Najatrakivnije su iz Srpkinje - nema dilemu.

Zato je i napravio plan. Kaže - pakleni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija