• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2020

10:07

NIKAD VEĆA TENZIJA U STUDIJU! Zorica napravila HAOS u emisiji - sasula joj sve u LICE! "One su K*RVE, nisu svetice" - Pešićeva POBESNELA! (VIDEO)

Rijaliti

NIKAD VEĆA TENZIJA U STUDIJU! Zorica napravila HAOS u emisiji - sasula joj sve u LICE! "One su K*RVE, nisu svetice" - Pešićeva POBESNELA! (VIDEO)

Podeli vest

Žestok okršaj!

Gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" bile su bivše zadrugarke Jelena Pešić i Zorica Marković, a tenzija između njih dostigla je vrhunac već nakon prvog uključenja gledalaca.

Foto: printscreen/tvpink

ŠOK U EMISIJI! Čim su se KAMERE UPALILE, Jeleni Pešić STIGLO OVO - Pojeo je BLAM UŽIVO! Kiselo se smejala! (VIDEO)

- Vas je teško slušati, jer vičete na tu devojku, kao da je ne znam ni ja šta uradila, ja volim da pratim Zadrugu! Vi ste samo nešto prenosili, išli ste od Lune do Anabele, gledali smo Zorice, kao Đedović ste bili. Anabela kada je ušla, Vi se otišli kod nje i ispitali sve detalje! Ja sam čuo da ste joj rekli hiljadu puta da je k*rva - rekao je gledalac.

- Ja njoj ili je ona meni prišla? Posle svega onoga što je meni rekla! Ona je vrtela priču, da bi narod što više pričao sa njenom problematikom. One jesu k*rve Aleksandre, šta su one? Svetice? Ko je Adam Husein? Jelena, prestani da lažeš i sve će biti okej - uzvratila je Zorica.

Foto: printscreen/tvpink

- Ovo je bruka i sramota za jednu ženu, koliko već ima godina, neka me ona nauči! Ti si meni pričala da je Marko MIljković zaljubljen u mene - tvrdila je Pešićeva.

- Ja sam se sprdala, ja sam ti rekla da si se primila kao saučešće - uzvratila je Zorica.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija