• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

18.08.2020

19:54

ZERINA ODLUČILA, POVLAČI OVAJ POTEZ! Njen bivši DADO GLIŠIĆ se odmah oglasio, RAT SE NASTAVLJA!

Rijaliti

ZERINA ODLUČILA, POVLAČI OVAJ POTEZ! Njen bivši DADO GLIŠIĆ se odmah oglasio, RAT SE NASTAVLJA!

Podeli vest

Strasti se ne smiruju!

Bivši ljubavnici Zerina Hećo i Dado Glišić su ozbiljno zaratili. 

Nakon Glišićevog hapšenja i puštanja na slobodu i Zerininog straha da se plaši da bude sama u apartmanu, ona se obratila na svom Instagram profilu i otkrila da je našla advokata koji će se zastupati.

NEKO MU SMEŠTA KRIVČNO DELO!? Dado Glišić tvrdi da je ČIST KO SUZA - Neko je menjao iskaze, obrisani su snimci! ŠOK!"

Naime, Zerina je u lajvu, koji je imala na Instagramu, kroz suze molila da joj se javi neki advokat, kako bi je zastupao i zaštitio, što se i desilo.

Foto: printscreen instagram/zerinooooo

- Nađen mi je advokat i ovo što je meni urađeno je van pameti. Hvala svim dobrim ljudima koji su se javili da pomognu. Onaj ko još jednom pomene moje dete, u bilo kom kontekstu, biće krivično gonjen - napisala je Zerina i zahvalila se na pomoći.

NAKON HAPŠENJA ŠOK OBRT?! Zerina VAN SEBE - Pevač PUŠTEN IZ ZATVORA?! Trese se - Došao mi je na KUĆU! Iznela sve DOKAZE (FOTO)

Samo nekoliko minuta kasnije, ona je, reagovala na lajk svog bivšeg dečka, koji je u obraćanju uživo rekao da nikakvog hapšenja nije bilo i da je sve njena igranka koju mu pravi, uz njegovu fotografiju napisala sledeće:

- Ovako izgleda bolesnik kada me "pobedi". Izgubila sam bitku, ali nije kraj - "zapretila" je Zerina.

Foto: printscreen instagram/zerinooooo

Kako će se i u čiju korist završiti ovaj "rat", ostaje nam da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija