• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2020

16:51

DOŠAO NA PINK I VEĆ PROZVAO STANIJU - NIJE MOJ TIP! Ova GROMADA ULAZI U ZADRUGU! Njegove INTIMNE SLIKE preplavile su JAVNOST, a spajali su ga sa MNOGIM POZNATIM DAMAMA (VIDEO)

Rijaliti

DOŠAO NA PINK I VEĆ PROZVAO STANIJU - NIJE MOJ TIP! Ova GROMADA ULAZI U ZADRUGU! Njegove INTIMNE SLIKE preplavile su JAVNOST, a spajali su ga sa MNOGIM POZNATIM DAMAMA (VIDEO)

Podeli vest

Biće haosa...

Odnos bivše zadrugarke Zerine Hećo i pevača Dada Glišića danima potresa javnost. Hećova je iznela opasne optužbe da pevačev račun - da ju je tukao i da je zbog toga ona imala pobačaj, ali on to sve negira.

POTPUNA NOVA LICA - ZADRUGARI STIGLI NA PINK! I oni ulaze u ČETVRTU SEZONU - do sada ih NISTE VIDELI! Prelepa BRINETA i mladi model (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

Po svemu sudeći, glavni uzročnik pucanja veze Zerine i Dada je Alen Hadrović sa kojim kojim se Zerina ljubila, o čemu svedoči i snimak koji je objavila rijaliti zvezda Jelena Krunić. Vest o tome pročitajte ovde. 

Foto: printscreen instagram/jelena_krunic_official

Jelena Krunić, prijateljica Dada Glišića je otkrila za naš portal da je Alen deo "Zadruge 4". Kako se već u medijima pojavila vest i da su Zerina i Dado potencijalni učesnici ovog zabavnog programa, Alenov ulazak će dodatno podgrejati tenziju u Beloj kući.

RODITELJI NE PODRŽAVAJU NJEN ULAZAK! Zanosna plavuša biće učesnica ZADRUGE 4! Prvi intervju - o HONORARU, USLOVIMA I KRISTIJANU! Najavila HAOS (FOTO)

Alena smo sreli danas ispred zgrade Pinka i bio je voljan da priča o svom ulasku u rijaliti.

- Iz Beograda sam, sa Voždovca. Bavim se ugostiteljstvom, suvlasnik sam na par splavova. Oni su mene zvali u "Zadrugu 4". Svi su me podržali, moji poslovni partneri su uz mene. Otvaram restoran kad izađem, malo promocije mi neće škoditi - priča on, a na pitanje o Zerini rekao je:

- Zerina mi je samo prijateljica. Ja sam džentlmen, o tome ne pričam - otrkio je Alen, pa rekao šta od njega možemo da očekujemo u rijalitiju i prokomentarisao Staniju Dobrojević, koja takođe ulazi.

PAPARACO! Došla u zgradu PINKA - POTPISALA UGOVOR! Ona ulazi u ZADRUGU 4 - pitali smo je o S*KSU pred kamerama, evo šta je REKLA! (VIDEO)

- Na provokacije neću da nasedam. Fizički kontakt ne dozvoljavam. Ljubav u "Zadruzi", pa teško, ali moguće. Stanija ulazi, o Stanija. Ona nije moj tip devojke. Volim povučenije devojke, koje ne igraju igre. Koje su ušle tu da promovišu pevanje, pa da je normalna devojka. Tako bi mi se nešto svidelo više nego neka starleta koja je došla da pobedi - bocnuo je on starletu, a celu izjavu poslušajte u videu.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija