• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Lukić

24.08.2020

07:45

"SAHRANIĆU SVAKOGA KO ME BUDE NAPADAO" Kristijan Golubović ŽESTOKO POTKAČIO Staniju - Ona će se UBUĐATI ako je budem ignorisao!

Rijaliti

"SAHRANIĆU SVAKOGA KO ME BUDE NAPADAO" Kristijan Golubović ŽESTOKO POTKAČIO Staniju - Ona će se UBUĐATI ako je budem ignorisao!

Podeli vest

Rijaliti zvezda spremila taktiku za "Zadrugu 4"

Kristijan Golubović kaže da će sahraniti svakoga ko mu se bude zamerio u "Zadruzi 4", koja počinje 6. septembra! Golubović je ispričao da ovoga puta ulazi u rijaliti sa pripremljenom taktikom i da nikoga neće štedeti.

NAJSTARIJA ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA PRAVA LEPOTICA! Zategnute noge i tanak struk - KAKVA DAMA! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

DANAS BI MU BIO ROĐENDAN! Bivši zadrugar ne MOŽE DA SE POMIRI SA NJEGOVOM SMRĆU, oglasio se - TUGA DO NEBA!


- Kada rijaliti počne, publika će imati priliku da upozna moju drugu stranu. Neću kao do sada juriti devojke jer kod kuće imam suprugu i žensko dete koje je sada već stasalo i razume neke stvari. Sigurno ne želi na televiziji da vidi tatu kako se valja u krevetu sa nekom Stanijom Dobrojević ili Jelenom Krunić! Ovoga puta ulazim sa dobro spremljenim taktikama. Neću štedeti nikoga, a verbalno ću sahraniti svakoga ko mi se zameri i stane mi na put. Motiv mog ulaska isključivo je novac koji želim da zaradim za svoju porodicu. Ćerka i žena su mi sada najvažnije - kaže Kristijan.
 

Kriminalac poručuje da bi starleti Staniji Dobrojević bilo bolje da ga se kloni:

Foto: printscreen instagram/kristijan.krile_official/stanijadobrojevic

- Sebe smatram vasionom u odnosu na Staniju, koja je za mene samo kap u okeanu! Zašto bih se onda bavio njome na bilo koji način? Stanija je devojka koja ne voli da bude ignorisana. Ako u rijalitiju počnete da je ignorišete, ona će se ubuđati u Rajskom vrtu. Stanije ne bi bilo ni na mapi u "Zadruzi" ako se ne bi zakačila za nekoga ili ako ne bi našla nekog muškarca za vezu. Šokirao sam se kada sam pre neki dan čuo da je rekla kako sam joj davno izjavio ljubav! To se nikada nije desilo i ne znam šta joj znači da širi takve neistine. Ona verovatno u svojoj glavi veruje da je to istina - ispričao je Golubović.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 3 godine

Jadno Novinarstvo kada vam je svakog dana glavna tema Kriminalci i Zadruga.Taj veciti robijas da vam dominira po novinama i TVu ,dali neko razmislja od vas o toj deci i omladini,dali vam je namera da se ugledaju na njih.Zivim na zapadu i tako nesto jos nisam tamo procitao i gledao na TV.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija