• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2020

10:40

NA IVICI JE - Gagi redovno ide kod PSIHIJATRA! Đogani skroz PUKAO zbog PORODIČNIH PROBLEMA, priznao sve o odnosu Atijasove i Lune! (VIDEO)

Rijaliti

NA IVICI JE - Gagi redovno ide kod PSIHIJATRA! Đogani skroz PUKAO zbog PORODIČNIH PROBLEMA, priznao sve o odnosu Atijasove i Lune! (VIDEO)

Podeli vest

Teško mu je...

Denser i bivši zadrugar Gagi Đogani po napuštanju rijalitija potražio je pomoć psihijatra i toga se ne srami da prizna, a sada je sa ekipom emisije "Premijera" podelio svoje utiske posle svega.

- Ostale su mi još jedno dve, tri seanse. Pomogao mi je dosta psihijatar, ali vreme čini svoje - rekao je Gagi, a zatim dodao da je nedavno razmišljao o svom učešću u "Zadruzi 3", te je istakao da je ponosan na sebe:

SREĆNA MAMA! Subotićka objavila lepe vesti: "SREĆNA I BEBA!" Zahvalila se - dobro se oseća, a vidite kako IZGLEDA! Majka je uz NJU! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

"NE ZNAM RAZLOG NJENE POBEDE, NI POENTU" Ognjen Amidžić ŽESTOKO OPLEO po Ivi Grgurić, a evo koliko je potrebno NOVCA da bi on ušao u "Zadrugu"

U nekim situacijama moram da pohvalim sebe i kad me sretnu ljudi kažu mi da sam se dosta dobro držao, da sam dobar bio, da sam bio miran, nisam ni znao to do pre nekih desetak dana kad sam sve klipove pogledao i stvarno sam ponosan na sebe - kaže on.

Gagi je otkrio i šta sada, nakon svega, misli o svojoj bivšoj supruzi Anabeli Atijas, sa kojom je u Beloj kući imao najgore svađe.

- Kao ženu, kao majku moje dece, kao čoveka i prijatelja je poštujem, ja sam to pokazao i unutra. Par puta sam joj i prišao i rekao da je nasrnula na nešto što nije trebalo da uradi. Pokušavao sam na neki način da joj se približim, da joj dam do znanja i da joj kažem da mora da spusti loptu i da uspostavimo neki dobar odnos i da sve rešimo na neki način - istakao je Gagi.

Foto: TV Pink printscreen

On je otkrio i da mu veoma teško pada jer Anabela i Luna Đogani ne razgovaraju, ali se nada da će se sve srediti.

 - Sve nas pogađa i mene i Lunu, ja gledam da izbegavam da pričam o tome. Situacija nije kako treba. Voleo bih da jednog dana sve bude kako treba, a kad će to sve biti ne znam - naveo je Đogani.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

IVA GRGURIĆ: FILIPOVI RODITELJI ME OBOŽAVAJU! Pobednica Zadruge 3 otkrila svoje planove!

PA IMA LI NEKO KO GA NE BI VOZIO?! Jeep obnovio čuveni model iz svoje prošlosti - stiže novi Wagoneer!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17