• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2020

23:12

LAJ, PRAVI BANDICU OD TIH MAJMUNA! Stanija NAJAVILA ŽESTOK OBRAČUN sa Kristijanom: "ČEKAJ ME MAFIJAŠU!" (FOTO)

Rijaliti

LAJ, PRAVI BANDICU OD TIH MAJMUNA! Stanija NAJAVILA ŽESTOK OBRAČUN sa Kristijanom: "ČEKAJ ME MAFIJAŠU!" (FOTO)

Podeli vest

Rat ne prestaje

Rat između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića ne jenjava, a njihove rasprave putem društvenih mreža su naročito dobile na intenzitetu naročito pred "Zadrugu 4" kada su oboje izneli ozbiljne optužbe na račun drugog. 

LUNA ĐOGANI U KARANTINU! ISPLIVAO SNIMAK - zadrugar otkrio nešto o čemu niste ni sanjali - KAKAV ŠOK!

Foto: printscreen instagram/kristijan.krile_official/stanijadobrojevic

"ŽALIĆU DOK SAM ŽIV!" ISPOVEST Jašara Ahmedovskog O POGIBIJI rođenog brata će vas NAJEŽITI! IMAO JE SAMO 28 GODINA!

Kako je Kristijan juče stigao u karantin, Dobrojevićeva je sada objavila fotku sa "Farme" kada su glumili bračni par, te mu je poručila da "skuplja bandicu" oko sebe, a da će se ona kasnije pridružiti. 

Foto: printscreen instagram/stanijadobrojevic

- Kiki, srce, čekaj me. hajde sad u "Zadrugu" laj tamo, smišljaj strategiju, pravi bandicu od tih ajmuna i k*rvi... Dajem ti malo prednosti i fore... pa... Čekaj me da ti dođem veliki mafijašu - napisala je Dobrojevićeva u opisu fotke. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija