• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

11:57

JEDVA HODAJU OD KILAŽE, OPUSTILI RUKU SA KAŠIKOM! Kristijan, Miksi i Miki ne mare za LINIJU! Preko bubica se čuje da TEŠKO DIŠU - BAŠ SE ZAPUSTILI! (Anketa)

Rijaliti

JEDVA HODAJU OD KILAŽE, OPUSTILI RUKU SA KAŠIKOM! Kristijan, Miksi i Miki ne mare za LINIJU! Preko bubica se čuje da TEŠKO DIŠU - BAŠ SE ZAPUSTILI! (Anketa)

Podeli vest

Vi birate!

Još pre početka četvrte sezone Zadruge, sadašnji učesnici, rijaliti veterani Miljana Kulić, Kristijan Golubović i Miki Đuričić su se pojavljivali na Televiziji Pink. 

MIKSI OTKRILA TAJNU KOJU NIJE SMELA! Produkcija je OVO čuvala za sebe - 20. SEPTEMBAR je vrlo BITAN DATUM, a razlog je OVO! (FOTO)

Ono što je mnogo uočilo jeste da su se njih troje opustili kada je u pitanju linija. Poznato je da Miljana nije gledala šta će pre jesti dok je bila u vezi sa Zolom koji se takođe naglo ugojio. Njena majka Marija sada vodi računa i njenoj dijeti i ne da je joj da jede slatkiše.

Miki Đuričić je skoro postao otac, a to ga nije sprečavalo da ovog leta jede sve što mu padne na um. U novu sezonu je ušao i te kako puniji. 

LEPI MIĆA PREKRŠIO PRAVILO PRODUKCIJE! Uradio je OVO USRED noći, ima veze sa MILJANOM I MARIJOM - Veliki šef će PROGLEDATI kroz prste jer... (VIDEO)

Na našem portalu se pisalo da Kristijan Golubović peče cele volove i sa ražnja ih jede sa svojim mnogobrojnim prijateljima. Upravo to je razlog zbog čega je nekada pravi šmeker postao ogroman čovek sa pivskim stomakom i oronulim mišićima.

''DARKO LAZIĆ JE HTEO DA ME KRESNE!'' Miljana pustila jezik - saznala da je MIŠEL GEJ, pa URADILA OVO! Dosad nepoznati detalji!

Sada je na vas red da glasate ko se najviše zapustio od njih troje?

Anketa

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

BONUS VIDEO:

ŠTA JE ŽIVOT BEZ RIJALITIJA? Pitali smo Beograđane da li su ispratili početak nove sezone Zadruge!

U DOMU KOD KARIĆA! Stefan u iskrenom razgovoru (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20