• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2020

17:59

OVO SE SVAKE SEZONE DOGODI SAMO JEDNOM! Došlo je vreme da zadrugari TO RADE OVE - Mnogi su bežali iz BELE KUĆE, a evo zašto!

Rijaliti

OVO SE SVAKE SEZONE DOGODI SAMO JEDNOM! Došlo je vreme da zadrugari TO RADE OVE - Mnogi su bežali iz BELE KUĆE, a evo zašto!

Podeli vest

Ovo se ne propušta!

Iako je četvrta sezona "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, počela pre samo četiri dana, već su se mnoge stvari i situacije izdogađale, a o kojima javnost ne prestaje da bruji. Međutim, ima stvari koje je milionski auditorijum nije mogao da zna o zadrugarima, a večeras će se saznati.

TOMOVIĆ POTPUNO GO! Tuširao se sa njom - Kamere ULOVILE kako GA SAPUNJA, zadrugarke zbog toga LUDE ZA NJIM? (18+VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Naime, večeras će se, prvi put u ovoj sezoni, održati emisija "Životne ispovesti sa Milanom Miloševićem" a voditelj će zadrugare ispitivati o najtežim stvarima i borbama koje su prošli.

ISPLIVAO SNIMAK SE*SA ZADRUGARKE! Imala je ŽESTOKE ODNOSE sa Lazarom Jeremićem - Tokom ORALA obožava da RADI OVO!

Foto: printscreen/tvpink

IZJURIO IZ BELE KUĆE PRED ZORU - MORAO JE DA URADI OVO, svi cimeri se OKUPILI da ga gledaju, KRSTE SE OD ŠOKA! (VIDEO)

Zato ove večeri budite obavezno uz program televizije Pink i ne propustite emisiju "Životne ispovesti sa Milanom" koje će, nema sumnje, biti veoma potresne.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija