• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.09.2020

07:50

"IMAO SAM GRUPNJAK SA 17 ŽENA" Još jedna LOVAČKA PRIČA ŽESTOKOG MOMKA - Kristijan otkrio da je bio gost u JAVNOJ KUĆI!

Rijaliti

"IMAO SAM GRUPNJAK SA 17 ŽENA" Još jedna LOVAČKA PRIČA ŽESTOKOG MOMKA - Kristijan otkrio da je bio gost u JAVNOJ KUĆI!

Podeli vest

Golubović otkrio i da njegova supruga ne voli analni s*ks, kao i da on ne podržava perverzije.

Kristijan Golubović tvrdi da je imao grupnjak sa čak 17 žena! Žestoki momak je u "Zadruzi 4" pričao o svojim s*ksualnim avanturama i otkrio da je kao klinac redovno posećivao javne kuće u kojima je orgijao.

ZVEZDA GRANDA ANĐEOSKIM GLASOM ZASENILA SVE, a malo ko zna da je njena TETKA poznata folkerka! (FOTO)

 

Foto: TV Pink printscreen

LEPE VESTI NA ESTRADI! Poznati pevač KRSTIO SINA, a ova pevačica je prva ČESTITALA! (FOTO)-

Imao sam s*ks sa 17 riba u isto vreme! Bilo je to u javnoj kući u Frankfurtu. Rade Ćaldovic Ćenta je častio celu ekipu s tim devojkama. Ceh je iznosio 16.000 maraka! To je bila prava orgija - ispričao je Kristijan.

On je dodao da ne voli grupni s*ks u kom učestvuju i drugi muškarci.
- Svih 17 devojaka je u isto vreme vodilo ljubav s ekipom, ali ja sam čekao da ostali muškarci završe, pa da upadnem među njih! Svašta sam im radio. Ne volim kada imam s*ks s ribom, a da je pored mene prisutan još neki muškarac - prisetio se Golubović.

Nisam mogao da budem makro

Kristijan je otkrio i da je u Tajlandu imao priliku da kupi maloletnu meleskinju.
- Bio sam kod ozbiljne ekipe, koja drži sve lokale u Tajlandu i reketira ljude. Zvali su me da me ugoste u javnoj kući, da probam kosooke, meleskinje, nešto što nisam do tada. Jedan lik me je pitao: "Hoćeš da za 2.000 maraka vodiš ljubav s nevinom devojčicom od 13 godina? Možeš i da je otkupiš i vodiš sa sobom." Nisam mogao! Znao sam da je oteta nekoj porodici i da je belo roblje. Mnogo mi je bilo žao, zato nikad nisam bio makro - kazao je takmičar rijalitija.

Foto: printscreen/tvpink

Sada sam smeran

Kristijan naglašava da je sada veliki protivnik bilo kakvih perverzija.

- Ljudi su se pogubili, imaju s*ks po prljavim toaletima. Moral je na dnu! Iživeo sam se dok sam bio mlad, sad nikad ne bih radio tako nešto. Ogavno mi je - ispričao je jedini preživeli iz dokumentarca "Vidimo se u čitulji" i priznao da ne voli analni seks:
- Mogu da svarim lezbijke, ali pedere ne. One se diraju gde treba, a oni gde ne treba! Bog je rekao da se pozadi praznimo, a napred razmnožavamo. Ma, i ženu koja je najčistija ne bih otpozadi! Moja supruga Ivana ne dozvoljava analni s*ks i u tome je podržavam. Čak i kad bih hteo neku perverziju da izvedem s njom, ona neće.
 

Golubović i Tomović se prepucavali ko je jači

Bivši momci Stanije Dobrojević, Kristijan Golubović i Vladimir Tomović, prepucavali su se oko toga ko je jači!

- Tomović nije alfa-mužjak i šmekerčina kako se predstavlja! On je kompleksaš, cava, kvazibilder, rumunski gimnastičar! Kad bi došlo do neke zeznute situacije, pao bi u nesvest od šamara! Ljubomoran je na mene jer misli da sam kresnuo Staniju, a on joj pi*ku nije video. Jedan alfa-mužjak koji zna prošlost ove starlete ne može da se zaljubi u nju. Da sam slobodan, ja bih ovde ribe je*ao po imanju, a on sa svima "cici-mici". Običan fićfirić - ispričao je Golubović u intervjuu Darku Tanasijeviću. Ovo je došlo do Tomovića, pa je odmah uzvratio u razgovoru s novinarom Pinka:

- U svim sferama života sam bolji od Kristijana! Mogu da ga pobedim u svakom sportu! On ne može da priča dva minuta, a da se ne zadiše, a kamoli da potrči! Bolim ga od prvog dana. Skače kao veverica i pokazuje svima da mu patike koštaju 7.000 evra! Ko još to radi?! Da je pravi kriminalac, ne bi ni ušao u rijaliti. On živi u mašti! Ne plašim ga se nimalo! Kad ga čovek vidi uživo, shvati da je prazna puška. Ružno je što vređa Staniju, ali to je njihov rat.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO VOĆE! Svaka peta žena ima se*s s bivšim! A to može da ima i ozbiljne POSLEDICE!

MA KAKAV PREMIJER I PRIMERA! Seoske lige su zakon - UŽIVAJTE U PRAVIM ČARIMA FUDBALA!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 3 godine

Dobar lovac.Hoće li se zeznutu i reći nešti istinito.Sa nikim od tih starih žestoih momaka nije kontaktirao a niti su ga znali.Pošto je jak samo je tukao slabije od sebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija