• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2020

12:20

"ZAKLINJEM SE U DVOJE DECE, UBIĆU STANIJU" Kristijan JAVNO ZAPRETIO Dobrojevićevoj da će je ODROBIJATI ukoliko mu se ne IZVINI! (VIDEO)

Rijaliti

"ZAKLINJEM SE U DVOJE DECE, UBIĆU STANIJU" Kristijan JAVNO ZAPRETIO Dobrojevićevoj da će je ODROBIJATI ukoliko mu se ne IZVINI! (VIDEO)

Podeli vest

Šok!

Kristijan Golubović ne prestaje da proziva Staniju Dobrojević, a sada joj je javno zapretio izjavivši da će ubiti Staniju ukoliko mu se ne izvini iskreno što mu je spomenula dete.

MOJ ŽIVOT JE U PITANJU, NE RIJALITI! Stanija objavila ŠOK SNIMAK KRISTIJANA - nakon pretnji SMRĆU zapušila mu usta! Opet mu pomenula DETE! (VIDEO)

GAGI PRIZNAO DA JE UZIMAO KOKAIN! Denser se vratio STAROM POROKU, a večeras je UHAPŠEN!

 

Foto: printscreen instagram

ISPLIVALI DETALJI HAPŠENJA GAGIJA ĐOGANIJA! Policija ga zaustavila na Pupinovom mostu, a evo šta su pronašli u njegovom VOZILU!

- Ja sam navikao da dr*lju koja je u duši dr*lja, pljunem, a damu ne. I na ulici, i u kući, dese mi se takve stvari, kao i svim muškarcima, kad su normalni, zdravi i pravi, kad nema tih začkoljica između nas, ja ne mogu da ga uvredim. Ja pola stvari koje uradim u afektu ne mislim, ja kad uradim neko delo namesti, uradim tako, a kad nekog uvredim, a ne mislim, ja se izvinim. 'J*bem ti dete', to kažem nekad u afektu, onda se izvinim, jer je to u afektu. Mogao bih da je koljem grickalicom i da se smejem grohoto, jer mi je spomenula dete. Meni je majka umrla, ona je bila moj general i kad mi kažu ,,P*zda ti materina", kao Miljana što je jednom slučajno rekla, rekao sam joj da mi je ne spominje, jer ja njenu majku poštujem - rekao je Kristijan i dodao: 

Foto: TV Pink printscreen

- Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija