• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

12:35

MOJ ŽIVOT JE U PITANJU, NE RIJALITI! Stanija objavila ŠOK SNIMAK KRISTIJANA - nakon pretnji SMRĆU zapušila mu usta! Opet mu pomenula DETE! (VIDEO)

Rijaliti

MOJ ŽIVOT JE U PITANJU, NE RIJALITI! Stanija objavila ŠOK SNIMAK KRISTIJANA - nakon pretnji SMRĆU zapušila mu usta! Opet mu pomenula DETE! (VIDEO)

Podeli vest

Ne može ni da zamisli šta se napolju dešava!

Kristijan Golubović ne prestaje da proziva Staniju Dobrojević, a sada joj je javno zapretio izjavivši da će je ubiti ukoliko mu se iskreno ne izvini što mu je spomenula dete.

"ZAKLINJEM SE U DVOJE DECE, UBIĆU STANIJU" Kristijan JAVNO ZAPRETIO Dobrojevićevoj da će je ODROBIJATI ukoliko mu se ne IZVINI! (VIDEO)

Stanija nije mogla da ostane nema na ovakve reči, pa se javno oglasila putem svog Instagrama:

Foto: printscreen instagram

- Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti SMRĆU?!!! Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije! Sad JAVNO PRETI SMRĆU! DOSTA VIŠE!!! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je MOJ ŽIVOT I MENI SE VEČERAS JAVNO PRETILO SMRĆU - napisala je Stanija, pa dodala u komentarima:

 

 

- On je meni prvi psovao "ustašku" majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznela samo ono što su meni njegovi NAJBLIŽI rekli: "da dete nije njegovo"! Bez ijedne uvrede deteta! Ili zene! I onda idu JAVNE pretnje SMRĆU?! Ma važi! - napisala je ona.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija