• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2020

14:15

(VIDEO) HAOS U PABU! Miljana je želela da nauči sve Kristijanove veštine, on ih odmah demonstrirao!

Rijaliti

(VIDEO) HAOS U PABU! Miljana je želela da nauči sve Kristijanove veštine, on ih odmah demonstrirao!

Podeli vest

Miljana Kulić je okupila ekipu, i pošla kod Kristijana Golubovića u pab kako bi joj pokazao sve njegove veštine. Sa njom su došli Stefan Šebez, Filip Car i Miroslav Miki Đuričić

Kristijan se potrudio da sve to izgleda slikovito, pa je pokazao kako izgleda "Balerinin most". Zadrugari su se grohotom smejali njegovim vratolomijama.

BIVŠA ZADRUGARKA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! ŠOK! Oglasila se nakon SVEGA - svi su ZABRINUTI za njeno ZDRAVSTVENO STANJE! (FOTO)

BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Niko nije znao da je u DRUGOM STANJU - objavila FOTKU i ŠOKIRALA sve! Evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Potom je Miki ispričao svoje prvo ljubavno iskustvo, svoj nesmotreni potez, kao i ideje koje je imao. Na njega se nadovezao Kristijan, koji je, kako je istakao prvo iskustvo imao sa devojkom sa kojom je bio 5 godina. 

Nakon toga je Kristijan ispričao svoje ružno iskustvo sa bivšom devojkom, koja ga je povredila u intimnoj regiji. Potom je spomenuo ženu sa dlakavim nogama koja ga je lečila, što je Miljani bilo posebno zanimljivo.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija