• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

17:27

NASRNULA NA NJEGA - UHVATILA GA ZA VRAT! Nije mogla da se SMIRI - UNAKAZIĆU TE! Neviđeni HAOS U ZADRUZI - URLALA! (VIDEO)

Rijaliti

NASRNULA NA NJEGA - UHVATILA GA ZA VRAT! Nije mogla da se SMIRI - UNAKAZIĆU TE! Neviđeni HAOS U ZADRUZI - URLALA! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal!

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele popričali su nakon što je isplivala na površinu njegova p*rno afera sa devojkom kojoj je slao eksplicitne snimke (više o tome pročitajte ovde).

ZAMALO DOŠLO DO MAKLJAŽE U ZADRUZI! U CIK ZORE Anja NASKOČILA na Cveleta, on se HVATAO ZA GLAVU, pa pobegao! (VIDEO)

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Pomeri mi se - odbrusila je Anja.

- Neću, udari me, neću! Hoću samo da sednemo da pričamo - govorio je Jovan.

Mi nemamo zajednički jezik! Jesi li ti reterdiran? Presmešno mi je ovo što radiš, ti moliš mene da pričamo, a šta si radio napolju? Crno na belo! Šta ja tebi da verujem? Kako da imam trunku poverenja? - bila je surova Todorovićeva.

ISPLIVALA PREPISKA! Ni Anja nije bila VERNA SVOM DEČKU, dopisivala se sa bivšim zadrugarom, ova FOTKA ih je RAZOTKRILA!

Znaš da te volim - tvrdio je Cvele.

- Ne voliš me, dalje. Ja tebi nisam bila dovoljna, slao si k*rac drugoj ženi! Što si jo slao slike i da joj tražiš da se vidite, i ona je tebe odj*bala a ne ti nju?! Nije bilo u martu, pričala sam sa Anđelom Anakondom, meni je sve jasno, ja ne mogu da verujem da je neko uspeo toliko da se folira. Jesi li d*kao na njene slike? Bio si naložen, pa si malo, a? Debilčino jedna! Nastavi tamo gde si stao, ja sam ti uvek bila igračka. Voleo me nisi - odbrusila je Anja.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Anja je potom iznela da je Jovan već imao svoje ispade i sa drugim devojkama i dok je bio u karantinu da se čuo sa ženskim osobama, kao i tokom njegovih poseta u inostranstvu.

- Ti si od mene napravio da sam ja najgora osoba, da ne valjam nikome, napravio si od mene retarda! Šta si se trudio? Ako smo početkom februara imali raspravu da si se dopisivao sa jednom devojkom dok si bio u Sloveniji. Govorio si da više ništa nećeš uraditi, ti si posle toga slao gole slike ženi koja ima dete! Dokle više tvoje laži? Šta je tvoj krajnji cilj? Ovo je možda bio tvoj krajnji cilj! Tvoj cilj je da p*šiš k*rac! Sad ću te udariti i da se diskvalifikujem! Sad ću da te ubijem i da idem kući! Unakaziću te! - urlala je Anja.

- Lepo sam ti rekao, ne foliram se! - povikao je Cvele, a zadrugarka je potom nasrnula na njega, ali su Paula i Neca sprečili haos.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija