• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2020

08:55

NAPUSTIO "ZADRUGU 4" Bilo je NAPETO, a onda je PUBLIKA ODLUČILA, evo ko je imao NAJMANJE GLASOVA NARODA! (VIDEO)

Rijaliti

NAPUSTIO "ZADRUGU 4" Bilo je NAPETO, a onda je PUBLIKA ODLUČILA, evo ko je imao NAJMANJE GLASOVA NARODA! (VIDEO)

Podeli vest

Zadržao se dve nedelje u rijalitiju.

Nedelja veče u Beloj kući rezervisana je za izbacivanje. Ove nedelje nominovani su Paula Hublin koju su zadrugari izglasali kao jednog od potrčaka, a Milomir Čuković je imao najmanje simpatija publike.

Bivši zadrugar imao TEŠKU SAOBRAĆAJKU, lekari se BORE ZA NJEGOV ŽIVOT! ŠOK! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU - KAŽNJENI! Ovi zadrugari su PREKRŠILI važno pravilo RIJALITIJA! (VIDEO)

Nakon odigrane igrice u duelu za opstanak, rezultat je bio nerešen, je su i Paula i Milomir imali jednak broj poena, zbog čega se glasovi ni jednome od njih glasovi nisu duplirali.

Pobedu je odnela Paula sa 84 posto glasova publike, a Milomir je napustio "Zadrugu" sa 16 posto glasova, te je on drugi učesnik koji je napustio "Zadrugu 4". 

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 

BONUS VIDEO:

PEĆINA U KOJOJ VODA SVE ŠTO DOTAKNE PRETVORI U KAMEN! Legenda od koje će vam se slediti krv u žilama

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija