• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2020

11:21

ISPLIVAO DOKAZ - CRNO NA BELO! Đedović OPTUŽIO Moniku DA ČISTI ŠTALE ZA NOVAC i da PLJAČKA BABE, oglasio se on, pa otkrio pravu istinu! (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVAO DOKAZ - CRNO NA BELO! Đedović OPTUŽIO Moniku DA ČISTI ŠTALE ZA NOVAC i da PLJAČKA BABE, oglasio se on, pa otkrio pravu istinu! (FOTO)

Podeli vest

Monikin prijatelj je istakao da je ovo Markova igra kako bi duže opstao i pravio rijaliti priču.

Novinar i muzičar Milan Popović oglasio se na svom Instagramu nakon što je Marko Djedović u rijalitju optužio Moniku Horvat i Filipa Cara da spavaju sa babama za novac i pljačkaju ih.

NAPUSTILA "ZADRUGU" U PRATNJI OBEZBEĐENJA! GRCALA JE U SUZAMA, zadrugari oko nje, ona jedva stoji na nogama! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Zoran Buđić KOBRA je NAJPOZNATIJI PAPARACO U SRBIJI, IMA DVA STANA, a evo kako izgleda GAJBA U KOJOJ ŽIVI! (FOTO)

- Ovo za babe i pljačke je glupost. Monika jeste stomatolog, poznajem i nju i Filipa Cara. Bili su kod mene u spotu za pesmu “Gazela”, videli smo se pred ulazak u rijaliti. Nameštaju im priče ovi što su po pet godina tamo iz ljubomore zato što su iz Hrvatske i imaju veliku podršku ljudi. Znam većinu učesnika svih sezona neki od njih prave čitave planove šta će raditi kako bi opstali, jer im je to jedini izvor prihoda u životu. Matora se namerno zakačila za Moniku jer bez lezbo kombinacije niko ne bi obratio pažnju da Matora postoji, a honorar se mora zaraditi - rekao je Milan i dodao: 

Foto: printscreen instagram/milanpopovicofficial

- Evo vam Monikina diploma kao dokaz da je stomatolog, a štale je čistila u Nemačkoj da zaradi svoje pare - napisao je Milan na svom Instagramu i postavio fotografije kao dokaz. 

Foto: printscreen instagram/milanpopovicofficial

Pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija