• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs, Informer.rs

21.09.2020

14:35

SAV JE POLOMLJEN! OGLASILA se sestra POVREĐENOG zadrugara: SLOMIO JE DESNU KLJUČNU KOST, KOLENO SMRSKANO, NOGA CELA RAZVALJENA, U ŠOK SOBI JE!

Rijaliti

SAV JE POLOMLJEN! OGLASILA se sestra POVREĐENOG zadrugara: SLOMIO JE DESNU KLJUČNU KOST, KOLENO SMRSKANO, NOGA CELA RAZVALJENA, U ŠOK SOBI JE!

Podeli vest

Potresno!

Učesnik rijaliti programa "Zadruga 2" Jovica Putniković doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon vožnje motorcikla. Vest o tome pročitajte ovde.  On je prevezen u bolnicu i trenutno je u šok sobi, saznaje Telegraf.rs

Jovičinu sestru Nevenu je otkrila u kakvom stanju je njen brat, kao i detalje nesreće.

- On je pao na nekom putu između Požarevca i Beograda. Bio je sa drugom najboljim, vozili su zajedno motor, preticali su neki kombi, auto. Regularno su preticali, bile su isprekidane linije. Taj njegov drug je dao migavac, pretekao je kombi i auto. Joca kad je krenuo da pretiče, taj auto koji je bio ispred kombija je skrenuo levo i Joca se direktno zabio u kola. Nije preleteo preko auta, nego je svom snagom, silinom udario u auto. Slomio je desnu lopaticu, desnu ključnu kost, nadlakticu, podlakticu desnu. Ima neku ranu na vratu, blizu aorte. Sinoć su mu radili dijagnostiku da li je aorta dobro. Ne sme da bude povređena ni najmanje - rekla je Nevena i nastavila:

Foto: printscreen instagram/maja_trumbetas

- Polomio je levu podlakticu, levu nadlakticu, prvo rebro kod srca, sa desne strane, poslednje i pretposlednje rebro. Polomio je na kičmi neke zglobove, ali neće ostati nepokretan, to je nešto što će da zaraste. Noga mu je jako loše, povređena mu je noga jako. Na butnoj kosti ima dva preloma. Sinoć je rađena operacija nogu koja mu je trajala preko osam sati. Pokušali su da mu stabilizuju nogu. Koleno i potkolenica nema. To je smrskano, to su mi juče rekli doktori. Koleno mu je kao prašina. Nema ničega od kolena. Noga je razvaljena cela, sve je pokidano. Stavili su mu šinu na nogu, to jest na butnu kost... Koleno je toliko koliko sanirano. U stvari, nije ni sanirano, nego su povezani krvni sudovi. Postoji protok krvi u nozi, tako da je za sada noga dobro - navodi Nevena i dodaje:

- On je u šok sobi, na intenzivnoj nezi. On je i dalje životno ugrožen. Vitalni organi su mu dobro. Nije bilo unutrašnjeg krvarenja, nije bilo povreda glave. Ja sam ga bukvalno videla na 10 sekundi, dali su mi da uđem. Rekla sam mu da ga volim, da će biti dobro. On mi se samo nasmejao. Zna gde je, zna šta se desilo. Bio je skroz svestan. Ne daju da ga vidim zbog situacije zbog korone. Imam komunikaciju sa doktorima i sestrama. Jutros mi javljeno da je operacija prošla, da je za sada ok. Čeka ga još puno operacija, što se noge tiče. Treba i ruke da mu operišu, ja mislim da će mu staviti šine na ruke, pošto su podlaktice isto u jako lošem stanju - ističe Nevena.

Foto: TV Pink printscreen

Podsetimo, učesnica "Zadruge 4" Maja Marković bila je u šoku kada je saznala da je njen dečko Jovica Putniković teško povređen. Međutim, Nevena joj zamera samo jedno.

- Meni je rečeno da je ona upućena u stanje njegovo (Jovičino), međutim, bukvalno, svi su bili šokirani, jer ona nije tražila uopšte da ga vidi. Ja mislim da bi njemu mnogo značilo da je vidi u ovom momentu. Meni je jezivo što ona nije tražila njega da vidi. Ja bih sada ušla i pitala je: "Da li je moguće?" Ona čak nije htela da ništa uzme za smirenje. Ja ne znam šta se dešava sa tom devojkom - rekla je Nevena.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

Ljubav ? Nema od toga nista. Devojka se smeje u Zadruzi i nema tuge u njenim ocima - nece ga ona vise ni videti jer je ne interesuje.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija