OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ! Doživeo je HAOS U PRODAVNICI - Svi krenuli ka NJEMU! PREŽIVEO SAM, ali.. Evo što je NASTALA DRAMA!

printscreen instagram

19:55 Rijaliti

Ivan Radulović | 24. 09. 2020.

OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ! Doživeo je HAOS U PRODAVNICI - Svi krenuli ka NJEMU! ''PREŽIVEO SAM, ali..'' Evo što je NASTALA DRAMA!

Samo za naš portal!

Naš portal je došao do saznanja da je Milan Milošević doživeo scenu u jednom beogradskom marketu. Kako bismo saznali šta mu se dogodilo, odmah smo ga kontaktirali.  O TOME ČITAJTE OVDE!

SAZNAJEMO: Milana Miloševića OPKOLILI U PRODAVNICI! ''Nisu mu dali da izađe, GRUPNO JURILI KA NJEMU''! Prebledeo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on Sep 7, 2020 at 11:19am PDT

Naime, njega je opkolila grupa žena, među kojima su bile i radnice lokala. Očevidac je našem portalu preneo ono što je video, a sada se oglasio Milan koji je objasnio šta se zapravo dogodilo:

BIZARNO! Bivši zadrugar imao PARANORMALNO ISKUSTVO, KROČIO JE NA ''ONAJ SVET'' - Mrtav OZBILJAN priča šta se DOGODILO!

- Uplašio sam se kada sam čuo neku ženu da viče: ''Evo ga Milan što vodi Zadrugu''. Normalno je da me prepoznaju. Ta žena je posle negde počela da trči, a ja sam kupovao voće. Kad sam se okrenuo video sam grupu žena koja juri ka meni. Uplašio sam se da nije neka grupa fanatika, znate kakvi oni mogu biti. Nie mi bilo lako, a onda je jedna počela da me grli i da priča kako me obožava. Shvatio sam da redovno gledaju Zadrugu. Tražile su da se fotografišemo. Malo se napravila gužva. Preživeo sam, a šta mi je sve prolazilo kroz glavu - rekao je Milan za naš portal.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!