• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2020

20:25

TRAŽIO DA GA GAZI ŠTIKLAMA! Teodorin NINO muvao OVU ZADRUGARKU - Isplivali NEPRIJATNI DETALJI o fetišima!

Rijaliti

TRAŽIO DA GA GAZI ŠTIKLAMA! Teodorin NINO muvao OVU ZADRUGARKU - Isplivali NEPRIJATNI DETALJI o fetišima!

Podeli vest

Šok!

Elena Stojčić je tokom podoneva dobila pitanje koje se ticalo sadašnjeg dečka Teodore Džehverović, košarkaša Nina Čelebića. 

SAZNAJEMO: Milana Miloševića OPKOLILI U PRODAVNICI! ''Nisu mu dali da izađe, GRUPNO JURILI KA NJEMU''! Prebledeo!

OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ! Doživeo je HAOS U PRODAVNICI - Svi krenuli ka NJEMU! ''PREŽIVEO SAM, ali..'' Evo što je NASTALA DRAMA!

Foto: TV Pink printscreen

"Da li ti se udvarao Teodorin dečko", glasilo je pitanje, na šta je ona kao iz topa odgovorila: 

JAČI JE OD SUDBINE! Ovako izgleda ŽENA MITRA MIRIĆA koju krije GODINAMA, a njegova LJUBAVNICA je takođe LEPOTICA!

"Da, to je dugo trajalo, i voli neke čudne igrice. Voli da ga biju, gaze, maltretiraju, on je to pričao da voli i tražio mi je to. To je bilo pre 5-6 godina. Mi se nikada nismo videli. Bilo mi je zanimljivo da se dopisujem i da ga ispitujem".

Foto: printscreen instagram/ninocelebic

"Sedeli smo na kafi jednom, i Teodora je prošla pored nas, sa dečkom. Elena je rekla da ga zna, i rekla kako je perverzan. Trazio joj je da ga štiklama gazi po testisima!" , dobacio je Lepi Mića.

POBACILA, A IMA STOMAK KAO DA JE U ŠESTOM MESECU? Tamara Đurić NAS PRAVI LUDIMA, ZBUNJUJE NAROD- Fanovi trljaju oči!

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija