• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

25.09.2020

17:04

KOMŠIJE GAGIJA ĐOGANIJA PROGOVORILE O DENSERU: Dobar je čovek, ali ima PSIHIČKIH PROBLEMA...

Rijaliti

KOMŠIJE GAGIJA ĐOGANIJA PROGOVORILE O DENSERU: Dobar je čovek, ali ima PSIHIČKIH PROBLEMA...

Podeli vest

Šok!

Pre nekoliko meseci Gagi Đogani je izdao stan na Vidikovcu gde je živeo proteklih godina, a komšije ga pamte kao divnog i nasmejanog.

Foto: TV Pink printscreen

- Stalno je tu šetao psa, svaki dan i veče smo ga viđali. Bio je jako prijatan i druželjubiv, ali ga od kada je izašao iz "Zadruge" nismo vidali, jer se odselio - rekla je gospoda koja radi na jednoj tezgi neposredno pored stare Gagijeve zgrade, dok je žena koja stanuje u njegovom bivšem stanu takode potvrdila istu priču.

- Uselila sam se u taj stan kad je on ušao u rijaliti, iznajmila sam ga preko njegove sestre. Iskreno, ne znam šta bih vam rekla o tim lošim vestima, jer su oni svi toliko divna porodica, tako se drže zajedno da je to baš za pohvalu. Takođe za Gagija stvarno nemam šta loše da kažem, on je jako dobar čovek! Konobar iz obližnjeg kafića takođe je potvrdio da je Gagi uvek bio povučen, ali da je neretko ćaskao sa njim dok je sedeo u kafiću. Kako sam tvrdi, delovao je kao da nosi mnoge brige na plećima.

Foto: TV Pink printscreen

- Ma on je sav onako nas mejan i druželjubiv, ali zapravo kad uđete sa njim u neku dužu priču, shvatite da nije sav svoj. Stalno je kuburio sa novcem i delovalo je da ga nešto mnogo tišti, borio se sa nekim svojim demonima - započinje konobar te nastavlja:

- Jednom prilikom mi je ispričao da mu je dosta toga što živi od danas do sutra i da bi voleo konačno da stvori neke pare i otpočne neki biznis i tako se reši problema. Mislim da je baš iz tog razloga ušao u rijaliti, to mu je bio odličan kapital, ali ne znam zašto je opet upao u probleme. Očigledno da ima psihičkih problema koji mu ne daju da ide napred, već ga samo vraćaju u ružnu prošlost. Pre nego što je usao u "Zadrugu", Đogani je uveliko kuburio sa finansijama, pa ga je po izlasku sačekala gomila neplaćenih računa.

Foto: TV Pink printscreen

- Sigurno će mu isključiti struju jer, kao što možete videti, ovde ima najviše računa iz "Elektrodistribucije" i "Infostana". On, inače, nije bio platežno sposoban da obaveze izmiruje na vreme - otkrio je tada jedan od komšija.

Tada se takode pričalo i da mu ćerka Luna i brat Dole pomažu finansijski. Izgleda da je nakon osvojenog novca u "Zadruzi 3" Gagi uspeo da isplati neke dugove, ali ga je to navelo da se preseli iz starog kraja. Zasad nije poznato gde se denser preselio, a od kada je zbog posedovanja kokaina došao u epicentar interesovanja medija, potpuno se povukao i nigde ne izlazi.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija