• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

26.09.2020

07:30

OVA ZADRUGARKA SE DOPISIVALA SA TEODORINIM DEČKOM - SLAO JOJ BOLESNE PORUKE! Raskrinkala ga: Voli da ga pljuju po licu i gaze po...

Rijaliti

OVA ZADRUGARKA SE DOPISIVALA SA TEODORINIM DEČKOM - SLAO JOJ BOLESNE PORUKE! Raskrinkala ga: Voli da ga pljuju po licu i gaze po...

Podeli vest

Šok za sve!

Učesnica "Zadruge 4" Elena Stojčić tvrdi da dečko pevačice Teodore Džehverović voli da ga devojke gaze štiklama po test**ima! Mlada dizajnerka otkriva da ju je košarkaš Nino Čelebić muvao preko Fejsbuka i Instagrama i da joj je predlagao sado-mazo igrice!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Dugo mi se udvarao sadašnji dečko Teodore Džehverović. Počeo je da mi piše preko društvenih mreža, a meni je bilo zanimljivo da ga ispitujem, jer voli neobične igrice sa devojkama. Perverzan je! Tražio mi je da ga u štiklama gazim po test**ima - rekla je Elena u rijalitiju i šokirala cimere.

Ona je dodala da Čelebić ima brojne devijantne se*sualne fantazije.

- Obožava da ga cure biju, vređaju i pljuju po licu. Čak uživa i u tome da mokre po njemu! Mašta da bude rob i traži domino-dame koje će da ga bičuju, vezuju... Predlagao mi je da mu sve to radim - kazala je Stojčićeva, i dodala da se smejala njegovim porukama:

Foto: TV Pink printscreen

- Bilo mi je zanimljivo što je toliko lud, pa sam nastavila da se dopisujem sa njim, ali nisam pristala da se vidimo. Kad je shvatio da od susreta nema ništa, blokirao me je!

Elena je otkrila da ga je jednom srela, ali da je glumila da ga ne poznaje:

- Pre "Zadruge" sam sedela sa Lepim Mićom na piću. Tada su slučajno naišli Teodora i Nino. Lepi Mića se srdačno pozdravio sa njima, a ja sam mu posle rekla da mi je taj košarkaš slao bolesne poruke.

Teodora je juče ostala nema na naše pozive i poruke, ali se oglasila njena majka Goca Džehverović. Ona je priznala da je bila u šoku kad je čula šta Elena izgovara.

- Ne mogu da dođem sebi! Da ima malo razuma, ne bi pričala takve bljuvotine i perverzije! To radi zbog rijalitija, jer nema nikakvu priču. Svi se hvataju za Teodorino ime i stalno je pominju. Kad bi im ona ušla tamo, sve bi ih katapultirala odande - priča Džehva za Informer, i dodaje da je njena ćerka u inostranstvu, gde ima nastupe, te da krije od nje ovaj skandal:

Foto: printscreen Instagram teodoradzehverovic

- Neću da je nerviram ni  da se potresa. Kad je reč o Ninu, to je uzoran momak, sportista iz muzičke porodice. U sredu su Teodora i on bili kod mene na ručku, normalan je i kulturan momak!

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

Vuk Mob: Imao sam se*s
i sa Kijom i sa Teodorom

Vuk Mob je konačno jasno i glasno rekao da je imao se*s sa Kijom Kockar i Teodorom Džehverović!

- Spavao sam sa njima, ali nismo bili u vezi. Ne želim da ulazim u detalje, jer obe sada imaju svoj život. Takođe i ja. To je ostalo u prošlosti - ispričao je muzičar.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija