• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2020

08:10

(VIDEO) NAKON NEŽNOSTI, USLEDIO JE LOM! Miljana ŠUTIRALA zid i RUŠILA nameštaj po velelepnom imanju, a za sve je kriv ON!

Rijaliti

(VIDEO) NAKON NEŽNOSTI, USLEDIO JE LOM! Miljana ŠUTIRALA zid i RUŠILA nameštaj po velelepnom imanju, a za sve je kriv ON!

Podeli vest

Nakon što su proveli neko vreme u istom krevetu i razmenjivali nežnosti, Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić Zola izašli su iz Bele kuće i započeli potpuno novu raspravu

Dok su izlazili iz kuće, Miljana je šutirala zid, i oborila je fotelju u dvorištu.

- Ne može biti onako kako ti hoćeš. Šta ti je, ne može biti tako, može samo biti obrunto - rekao je Zola.

- Bezobrazna si, možeš li biti toliko prokleta - rekao je Zola.

- Lažeš, izmišljaš - rekao je Zola.

- Idem na poligraf - rekla je Miljana.

- Ja ću ti postaviti pitanja - rekao je Zola.

- Sama ću. Samo da svane, sutra je novi dan. Ili ovo ili nikako, meni ništa. Postoji "Zadruga 5" i "Zadruga 6". Znam gde sam, na vrhu. Samo da ne padnem na dno - rekla je Miljana.

- Na dnu si sa ovakvim ponašanjem - rekao je Zola.

- E pa od sutra neću - rekla je Miljana.

- Ti si bolesna za parama - rekao je Zola.

- Stidi se - rekao je Zola.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija