• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

13:10

UVREDILA GA SMRTNO! Žestoki klinč u emisiji - ''ZA OVO TE ČEKA TUŽBA''! Spomenula mu OVO, skočio je kao OPAREN! (VIDEO)

Rijaliti

UVREDILA GA SMRTNO! Žestoki klinč u emisiji - ''ZA OVO TE ČEKA TUŽBA''! Spomenula mu OVO, skočio je kao OPAREN! (VIDEO)

Podeli vest

Pobesneo do ludila

Sinoć je emisija u "Zadruzi" bila posvećena pitanjima novinara, kojih se zadrugari posebno pribojavaju. Jedno pitanje bilo je upućeno Ljiljani Stevanović:

OVO NISTE VIDELI NA TV-U! Marija UMILJATO zvala Miljanu -"Srećo, dođi"! PLJUVAČKA POSRED LICA, Kulićevoj PALA KLAPNA!

- Stiče se utisak da se svađate sa dosta zadrugara. Šta je problem tačno? - pitala je novinarka.

Foto: printscreen/tvpink

- Sa Vukom nisam imala svađu, nego je došlo do nesporazuma. A Anđelo... samo sam rekla šta sam čula, nema potrebe da se bilo ko ljuti. Što se Sneže tiče, pogrešno sam možda pristupila - rekla je Ljilja.

- Vuk nije tu, pa ću ja reći. Nisu bile nesuglasice, to je bio sukob. Za mene je rekla da ima proverene informacije da sam ja gej. Nemam problem sa tim, jer ja znam ko sam, pi*ku volim više nego hleb. Možeš mi reći šta hoćeš. Za to mogu da je tužim, zašto ne bih? - rekao je Anđelo.

UHVATILA GA ZA MUŠKOST! Tomović BROJAO ZVEZDE, Ova zadrugarka ISKORISTILA PRILIKU - Imala je PUNE ŠAKE POSLA! (VIDEO)

- Ogradila sam se u startu da je to moje mišljenje. Za mnoge je ovde rečeno da su gejevi, pa niko nije reagovao kao on. Zašto Anđelo dva dana to objašnjava? Baš se uzrujao. Tek sam mu danas iznela par detalja o tome - rekla je Ljiljana.

Foto: printscreen/tvpink

- Nije uopšte na mom intelektualnom nivou - kratak je bio Anđelo.

- Očigledno je uvređen, jer ga je zabolela istina - odgovorila je Ljilja.

- Što se tiče Sneže, to je bilo danas. Znate o čemu se radi? Miljana i Marija su mene jako lepo dočekale i nisam sumnjala u Miljanu, međutim, sve je smešno ispalo. Kad malo bolje razmislim, bolje da se smeju, nego da slušaju ove tužne priče. Znam da iritiram zadrugare - dodala je Ljiljana.

Lepi Mića stao je u zaštitu Lili, pa je pohvalio njen izgled i insistirao da prošeta i pokaže svoju figuru.

VIŠE O ZADRUZI 4 PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija