• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2020

20:58

VIDIM DA ME KOMENTARIŠE NADICA! U "Zadruzi" se NISU NI POZDRAVILI, a evo šta sada Sloba misli o Kijinoj MAMI! BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Rijaliti

VIDIM DA ME KOMENTARIŠE NADICA! U "Zadruzi" se NISU NI POZDRAVILI, a evo šta sada Sloba misli o Kijinoj MAMI! BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Podeli vest

Radanović je istakao da se poneo kao profesionalac.

Sloba Radanović je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrio sve o odnosu sa verenicom Jelenom Đuričanin, a onda izneo svoje mišljenje o učešću Nadice Zeljković u "Zadruzi 4".

Foto: printscreen/tvpink

- Oko nesuglasila zaista ne znam odakle je potekla priča. Nije me Jelena tukla, naravno i da me je tukla ne bih rekao. Njoj je to smešno, nije osoba koja se tuče, koja ima dozu agresivnosti u sebi. Ona je pacifista, želi sve da reši mirnim putem. Ja nikada nisam digao ruku na ženu, nikad to sebi ne bih dozvolio - rekao je Sloba, pa otkrio da li će se oženiti.

- Hoću da se ženim. Ne plašim se da stanem na ludi kamen. Meni list ne predstavlja ništa, ako je nema lepo u vezi to će biti samo kruna ljubavi. Trenutno nemamo ništa u planu, ali ta misao stoji."

Sloba je otkrio da li se pozdravio sa Nadicom dok je gostovao u Zadruzi.

Foto: tv pink printscreen

- Osećao sam se normalno. Ja svakog mogu da pogledam u oči. Nemam problem nikome da se javim, mi smo tamo gosti, nama treba da priđu da se jave. Nije mi bilo nelagodno, to je bio moj posao. Vidim da me komentarišu iz dana u dan i Nadica isto komentariše. Oni su ušli tamo, i to je borba za nadmoć, da neko pokrene neku priču - ispričao je Sloba. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mate

pre 3 godine

Sloba se nije potrudio ni da mahne drugarima koje poznaje. Pa ni bivšoj tašti nije mahnuo. Uzvezdio se lažov.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija