• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2020

23:30

HITNA DISKVALIFIKACIJA! Ukućanin SAMOINICIJATIVNO POBEGAO IZ ZADRUGE! GLUMIO PADANJE U NESVEST, a evo kakve su POSLEDICE! (VIDEO)

Rijaliti

HITNA DISKVALIFIKACIJA! Ukućanin SAMOINICIJATIVNO POBEGAO IZ ZADRUGE! GLUMIO PADANJE U NESVEST, a evo kakve su POSLEDICE! (VIDEO)

Podeli vest

Snosi posledice koje su ugovorom propisane.

Ove noći je u Belu kuću stiglo važno pismo Velikog šefa. Naime, zadrugarima je saopšteno da je Adi Bebanić samoincijativno napustio "Zadrugu" zbog čega je diskvalifikovan. 

Zadrugar će morati da plati i kaznu u iznosu od 50.000 evra, kako je propisano ugovorom koji je potpisao pre ulaska u "Zadrugu". 

Foto: TV Pink printscreen

Zadrugari su se okupili oko stola kako bi čuli šta Veliki šef ima da im saopšti.

- Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobegao samoinicijativno odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obaveštavamo da je diskvalifikovan. RTV Pink će tužiti Adija i potraživaće na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 evra - pročitala je Maja pismo.

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija