• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

08:20

(VIDEO) PO HITNOM POSTUPKU! Nakon BURNIH SVAĐA, zadrugar završio iza rešetaka!

Rijaliti

(VIDEO) PO HITNOM POSTUPKU! Nakon BURNIH SVAĐA, zadrugar završio iza rešetaka!

Podeli vest

Žučna svađa dogodila se između Filipa Cara i Vladimira Tomović. Celom događaju prethodila je svađa Aleksandre Nikolić i Alena Hadrovića, koji je takođe završio u zatvoru zbog svađe sa Filipom

Naime, nakon što je Alen završio iza rešetaka, Vladimir se posvađao sa Filipom. U jednom trenutku, između njih je stajalo obezbeđenje, a pretnje i uvrede su se nizale jedna za drugom.( o tome čitajte OVDE)

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija