• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

16:29

MILJKOVIĆ KRIJE OD LUNE JEZIVU PROŠLOST! Oglasila se ANIMIR-DAMA! PREBIO BIVŠU DEVOJKU, uzeo joj pare I UŠAO U ZADRUGU!

Rijaliti

MILJKOVIĆ KRIJE OD LUNE JEZIVU PROŠLOST! Oglasila se ANIMIR-DAMA! PREBIO BIVŠU DEVOJKU, uzeo joj pare I UŠAO U ZADRUGU!

Podeli vest

Šok detalji!

Marko Miljković je tukao svoju bivšu devojku Aleksandru Antić, a prebiće i Lunu, tvrdi Katica Sekovska, koja se družila sa nekadašnjom izabranicom di-džeja iz Brusa.

VERENIK, SUPRUG I OTAC MOG DETETA! Luna saopštila SREĆNE VESTI - danas je VAŽAN DAN za nju i MARKA! Čestitke samo PLJUŠTE, ČEKAJU BEBU?! (FOTO)

Ova Makedonka kaže da je često prisustvovala nemilim scenama između Marka i Aleksandre.

Foto: instagram/luna_djogani

- Najpre je bio u vezi sa Aleksandrom, ali posle toga i s mojom najboljom prijateljicom iz Makedonije, čije ime ne bih da otkrivam. Marko nas je sve tri angažovao kao animir-dame u jednom klubu u Cirihu! Njegova veza sa Aleksandrom je baš bila burna. Bila sam prisutna kad je došao na vrata stana u kojem smo nas dve živele i rekao joj da izađe napolje. Nije htela jer se spremala za posao, pa je počeo da je vuče za kosu. Počeli su da se koškaju, a ja sam morala da ih razdvajam. I moja prijateljica, s kojom je Marko bio posle Aleksandre, takođe je imala problema s njim. Tukao ju je kad nije htela da mu da novac za piće i drogu - počinje Katica priču.

LUNA PROGOVORILA O HAPŠENJU GAGIJA ĐOGANIJA! Evo šta je rekla o svom OCU nakon njegovog PRIVOĐENJA!

- Aleksandra je pobegla od njega u Beograd, a on se onda smuvao sa tom mojom drugaricom iz Makedonije. Ona je s njim ostala trudna, a zatim je doživela tešku saobraćajku. Pet dana su joj se lekari borili za život, a Marko joj je pokupio sve pare i pobegao u "Zadrugu", dodala je Katica.

Sagovornica je ubeđena da Đoganijeva nije ni svesna s kim ima posla.

Foto: instagram/luna_djogani

- Ista sudbina čeka i Lunu! Ona ne zna s kim je u vezi! Miljkovića ne interesuje ljubav, već samo lova. Upropastiće joj život! - priča Katica, koja tvrdi da zna sve Milikovićeve prljavije tajne.

- On zarađuje od toga što nalazi animir-dame za klubove nekih Albanaca u inostranstvu. Angažuje devojke iz Srbije i Bosne, a sve se to radi na crno! Za četiri dana je uzimao i po 5.000 franaka! Nas je prevario za pare, pošto je s gazdama klubova dogovarao jednu cenu, a onda nama davao upola manje, najviše 250 franaka za veče. Koristio nas je. 

ONI SU ZA MENE BEZNAČAJNI! OTVORENO PISMO Đoganija - Tri rijalitija, laži... Đole progovorio o FAMILIJI - Sve to je ZATROVANO...

Sekovska tvrdi da je Miljković osim devojaka prevario i gazde lokala: "Uzeo je pare od njih i obećao da će im dovesti još animir-dama. Umesto toga, zbrisao je s novcem u Srbiju. Onda su ti opasni tipovi dolazili do Luninog stana da ga traže, ali on je već otišao u Brus, pa u Tursku".

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija