• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2020

19:20

OGLASILA SE ANIMIR-DAMA! Lunin i Markov ŽIVOT JE BIO U PITANJU, a sada je ona progovorila, ŽELELA JE SAMO OVO!

Rijaliti

OGLASILA SE ANIMIR-DAMA! Lunin i Markov ŽIVOT JE BIO U PITANJU, a sada je ona progovorila, ŽELELA JE SAMO OVO!

Podeli vest

Fanovi su se zabrinuli za njih

Kao bomba je odjeknula vest da je Marko Miljković imao animir-dame po inostranstvu i uzimao im novac. Vest o tome pročitajte ovde.

Na društvenim mrežama je isplivao snimak da se Katica našla sa Luninim drugom, frizerom Ilijom Pečenicom što je iznenadilo sve znajući da je sve loše pričala o Marku koji je sada već Lunin verenik. Za portal Informer.rs, oglasila se animir-dama i otkrila sve što zna o bivšem zadrugaru. 

Foto: printscreen instagram/rtvpinkyoutube

Ja ću da demantujem da sam bila ispred Lunine zgrade, jer sam bila samo na početku A bloka i bila sam samo kod frizera Ilije i otišla sam kući. Ja Lunu volim, Marna ne gotivim jer je ostavio moju drugaricu u drugom stanju i pobegao.

To je laž i svako može danas da napravi profil i da komentariše. Ja mogu da se zaknem u moje ime to nisam ja, nego neko ko mene ne gotivi i piše izmišljotine. Ono šta sam ja dala od izjava za novine, dala sam jer sam izrevotilrana šta je on radio u "Zadruzi". Ja njega poznajem duže vreme, a vidim da je demantovao da mene poznaje. Vrlo dobro me poznaje jer sam se družila sa njegovom bivšom devojkom - priča animir-dama i dodaje: 

Foto: instagram/luna_djogani

- Ja neću nikome da se kunem. Napravili su skrivene provile i stavljaju moje slike i pišu sve i svašta. Pišu da sam ja bila u A bloku, a ja nisam bila kod Lune, već samo kod frizera, niti sam bilo šta priča za Marka, samo sam ošišla i otišla kući - objašnjavala je animir-dama.

- Ja Marka ne gotivim jer ga poznajem. Čovek je nasilnik i alkoholičar teški. Ostavio je moju drugaricu trudnu, znao je da je trudna i pobegao u Zadrugu. Ona je imala saobraćajnu nesereću, doktori su se borili pet dana za život, a dete je umrlo, čak zamalo i nju da izgubimo, jer je bila u vrlo lošem stanju - objasnila je animir-dama za portal Informer.rs

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija