• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

07:59

KAKAV POTEZ PRODUKCIJE! U Zadrugu 4 je UŠAO ON - Čim je kročio na imanje, pojedini su počeli da PLAČU I BEŽE!

Rijaliti

KAKAV POTEZ PRODUKCIJE! U Zadrugu 4 je UŠAO ON - Čim je kročio na imanje, pojedini su počeli da PLAČU I BEŽE!

Podeli vest

Šok!

Bela kuća večeras je postala bogatija za dva zadrugara. Nakon ulaska Mine Vrbaški došlo je vreme da se na velelepno imanje u Šimanovcima useli i Bora Sanatana.

(VIDEO) HAOS U NAJAVI! ONA je NOVA UČESNICA Zadruge 4! Ima da pomrsi KONCE SVIMA, a Tomoviću neće biti dobro!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mina_princeza on Oct 3, 2020 at 1:19pm PDT

 

I ako je bilo spekulacija da će večeras pored Mine Vrbaški u Belu kuću ući njena bivša velika ljubav Mensur Ajdarpašić, izgleda da je Veliki šef ovoga puta zaista želeo sve da nas iznenadi i u Zadruzi napravi pravu pometnju!

MILICA KEMEZ SVE PRIZNALA O AFERI SA TOMOM: Zvao me je i očima pokazivao da... ŠOK! Otkrila sve TAJNE zadrugara - OVO mu se neće svideti! (VIDEO)

Bora je prilikom ulaska u kuću, savkom zadrugaru pružio ruku, a njegovoj bivšoj devojci Milici Kemez sa kojom je bio tokom "Zadruge 3" udelio je osmeh, koji nije bio prijateljski.

Foto: printscreen/tvpink

Nakon što se pojavio na vratima Bele kuće, svi su primetili reakciju Milice Kemez koja je sa suzama u očima završila u garderoberu.

Kako će se sada razvijati ljubavna priča između Milice i Tome Panića, ostaje nam da saznamo. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Kakav sok, ili iznenadjenje, ulaze svake godine isti ljudi. Dosadno da ne moze biti dosadnije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija