• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2020

18:59

POBEDNICA "ZADRUGE" POSTALA TV PREZENTERKA: Iva Grgurić vodi najvreliju vremensku prognozu na RED TV-u!

Rijaliti

POBEDNICA "ZADRUGE" POSTALA TV PREZENTERKA: Iva Grgurić vodi najvreliju vremensku prognozu na RED TV-u!

Podeli vest

Iznenadila!

Televizija koju su stvorili nosioci internet generacije, RED TV, startovala je juče, a među svim zanimljivim emisijama koje su počele sa emitovanjem, pažnju je privukla vremenska prognoza. Kao i sve na RED TV-u, ni vremenska prognoza nije uobičajena:  u našem slučaju to je "Vremenska dijagnoza", koju će voditi najse*sepilnije devojke: Ana, Tijana i pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić.

Foto: printscreen

Tokom jučerašnjeg otvaranja RED TV-a, gošće Ognjena Amidžića u otvorenom studiju bile su Tijana i Iva, koje su predstavile koncept "Vremenske dijagnoze".

S obzirom na to da se Iva i zvanično preselila u Beograd, bez razmišljanja je prihvatila ponudu da na nekonvencionalan način gledaocima predstavi vremenske prilike koje ih očekuju.

- Doselila sam se u Beograd, došla sam na RED TV, radim vremensku prognozu, ondosno "Vremensku dijagnozu", biće ekstra. RED TV je platforma koja omogućava mladim ljudima da pokažu svoj potencijal – rekla je Iva tokom razgovora sa Ognjenom. 

Gledaoci RED TV-a su već imali priliku da pogledaju kako izgleda Ivina "Vremenska dijagnoza". Počinje tipično za mlade: iz kreveta posle burne noći u gradu. 

Foto: printscreen

Ono što je osim neobičnog koncepta privuklo pažnju, jeste to što se Iva pojavila u minijaturnoj uskoj crnoj haljini, koja je u prvi plan istakla njene izvajane noge i figure. U prilog tome govori i činjenica da je Iva na društvenim mrežama već proglašena za najse*sepilniju voditeljku vremenske prognoze. 

Foto: printscreen

Pored zgodne Ive, gledaćete podjednako atraktivne Tijanu i Anu, zato ne sumnjamo da će "Vremenska dijagnoza" na RED TV-u postati apsolutno omljena vremenska prognoza među svim gledaocima ne samo u Srbiji, već i u regionu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija