• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

08:15

(VIDEO) MARIJA RASKRINKALA ZOLU! ISPLIVALE NOVE AFERE: Terao si je da KRADE PARE sa... a tebi su na KAPIJU DONOSILI...

Rijaliti

(VIDEO) MARIJA RASKRINKALA ZOLU! ISPLIVALE NOVE AFERE: Terao si je da KRADE PARE sa... a tebi su na KAPIJU DONOSILI...

Podeli vest

Tokom emisije "Gledanje sninaka" nastao je pravi kurcšlus u Zadruzi! Nakon eksplicitnih snimaka Lazare Čolića Zole i Miljane Kulić, Mariji Kulić nije bilo dobro, te je sa suzama ispratila ceo klip koji je pušten zadrugarima. Nakon obraćanja Miljane, uključila se Marija, potom je nastao pravi haos. U celu priču uključio se i Lepi Mića koji se rasprasvljao sa Marijom

Ona je govorila da se Zola promenio, pa šta je posle bilo? - rekla je Marija.

- Ona je iznela sav prljav veš, a ja sam joj stvari pričala u poverenju! - rekla je Miljana.

- Miljana me zamolila da se ne mešam u odnos majke i ćerke. Ona mene optužuje jer Miljana i ja kad se posvađamo, ona Mariji svašta kaže, pa posle kaže "Mama nije tako" - rekao je Zola.

- Nije tačno, nikada nisam lagala! On mene jeste koristio, dve godine mi je uzimao pare, jer sam nenormalna i emotivno nestabilna. Mogu samu sebe da pobedim, videćete - rekla je Miljana.

- Ne možeš da lažeš tako, ženska glavo! Ona je prokockala mnoge pare i to i ona zna - rekao je Zola.

- Kada sam ja bila ovde, a ti bio u kući sa njom, terao si je da krade pare sa Željkovog rođendana! Na njegov rođendan si doneo i uneo drogu! Na kapiju su ti doneli ljudi belo! A meni tražiš pare da počastiš muziku - rekla je Marija.

- Dabogda ne video svoju majku ako sam krao - pravdao se Zola.

Nisi ti krao, nego si nju terao da uzme koverte i da uzme pare - rekla je Marija, potom je Miljana potvrdila:

- Da, rekao si mi da uzmem iz koverte - rekla je Miljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija