• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2020

22:53

KIJA NEĆE DA DOĐE U EMISIJU ZBOG MIKIJA ĐURIČIĆA?! Evo šta je rekla nakon što ju je bivši zadrugar JAVNO isprozivao! (FOTO)

Rijaliti

KIJA NEĆE DA DOĐE U EMISIJU ZBOG MIKIJA ĐURIČIĆA?! Evo šta je rekla nakon što ju je bivši zadrugar JAVNO isprozivao! (FOTO)

Podeli vest

Šok!

Pevačica i pobednica "Zadruge 1" trebala je da gostuje u emisiji "Amidži Šou" kod Ognjena Amidžića, međutim, od toga je odustala.

Foto: TV Pink printscreen

Naime, Kija je na svom Instagram storiju otkrila da neće doći na snimanje emisije.

Foto: printscreen instagram/kijakockar

- Izvinjavam se svima, kao i celom timu Amidži šou i mom dragom Ognjenu, ali sutra neću biti u emisiji. Vidimo se već nekom drugom prilikom. Ljubim vas - napisala je Kija, a da li je tu odluku donela kada je videla da će gost u emisiji biti i bivši zadrugar Miki Đuričić koji je nedavno javno opleo po njoj, ostaje nam da vidimo.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavica65

pre 3 godine

Niko normalan ne bi ucestvovao, u istoj emisiji, sa nasilnikom koji bije žene i sve lose pokazuje na tv-u. Sta čuti normalno od osobe koja ima preko cetrdeset godina i ni jedan dan radnog staža? Prestanite pisati o ovakvim osobama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija