• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2020

20:55

Nakon što je došao u Beograd, Ajdarpašić ŽESTOKO OPLEO po Mini, ima PLAN... a za nekoliko sati IDE U... (VIDEO)

Rijaliti

Nakon što je došao u Beograd, Ajdarpašić ŽESTOKO OPLEO po Mini, ima PLAN... a za nekoliko sati IDE U... (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugar se malo posramio nakon ovog priznjanja.

U emisiji "Pitam za druga" koja se emitije na "Red TV" gost kod Stefana Kandića Kendija i Stefana Miloševića Pande došao je niko drugi do Mensur Ajdarpašić koji je otkrio kako živi nakon "Zadruge.

Foto: Printscreen You Tube/red tv

Ajdarpašić je pokušao da izbegne ime svoje bivše devojke Mine Vrbaški, ali su svi ipak shvatilio čemu se radi. 

- Osećam se jako dobro, počeo sam da radim na sebi, neke svoje planove da realizujem. Očekuje me pesma, dosta toga. Kakav bi ja bio zadrugar da ne pratim "Zadrugu"? Uveče kad sam kući i kad sam slobodan, uvek gledam. Ja stvarno nisam dobio nijedan loš komentar, stvarno. Imao sam dogovor sa bivšom devojkom, da joj ne pominjem ime sad, da ne ulazimo ni ona ni ja, ali dobro. Posle emisije idem sa drugaricom jednom, stvarno mi je dobra drugarica iz rijalitija, dogovorio sam se sa njih par da izađemo... - rekao je Mensur, a kako su ga voditelji naterali da otkrije gde ide, on nije mogao da izdrži, a da ne pocrveni.

Foto: Printscreen You Tube/red tv

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija