• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

19.10.2020

11:53

MOŽETE DA IZAĐETE IZ "ZADRUGE", ALI NE I DA IZAĐETE IZ "ZADRUGE": Panda i Kendi vode gledaoce kroz najsmešnije momente u "Zadruzi" u emisiji "Pitam za druga"

Rijaliti

MOŽETE DA IZAĐETE IZ "ZADRUGE", ALI NE I DA IZAĐETE IZ "ZADRUGE": Panda i Kendi vode gledaoce kroz najsmešnije momente u "Zadruzi" u emisiji "Pitam za druga"

Podeli vest

Pravi šou!

U želji da se mladi vrate televiziji koju su zamenili društvenim mrežama, ali i da se trendi, novim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika, nastala je RED TV: televizija koju su stvorili nosioci internet generacije.

Od 3. oktobra počela je sa radom RED TV – televizija koja okuplja mlade, talentovane ljude, koji su mahom već ostvareni, i žele svojom nadarenošću da donesu drugačiju formu TV zabave na koju smo navikli.

Jedna od upečatljivih emisija na RED TV-u sigurno je dvočasovna emisija “Pitam za druga” koja gledaoce vodi kroz najzanimljivija dešavanja u “Zadruzi“. Emisiju vode Stefan Milošević - Panda i Stefan Kandić – Kendi, kroz dva sata programa gde se šale i predstavljaju učesnike rijalitija onako kako ih gledaoci zaista vide, a ne kako bi oni želeli da ih vidimo.

Oni su dva radio voditelja - jedan sa facom za TV, a drugi sa facom za možda i ne. Jedan iz Crne gore, mada i Panda je poprilično lenj.

Foto: Promo

Bivši zapaženi učesnici rijaliti formata “Zadruga”. Obojica beskrajno šarmantni i duhoviti, što niski muškarci i moraju biti – kažu oni, a mi ćemo publici prepustiti da li se slažu sa drugim delom opisa, jer njihov šarm i duhovitost gotovo je neosporiv. Tu su za sve vas koji ne gledate rijaliti, ali dobro znate ko je Lepi Mića, za sve koji ne prate i nisu fanovi, ali drže stranu Mariji ili Miljani Kulić, kao i za sve koji citiraju izjave Zorice Marković. Znači bukvalno za sve. Jer čovek može da izađe iz “Zadruge”, ali ne i da izađe iz “Zadruge”!

Emisija “Pitam za druga” na RED TV-u i Redportal.rs bavi se fenomenom rijalitija na satiričan i humorističan način i vode gledaoce kroz najzanimljivija dešavanja u “Zadruzi“. WOW! Kako ovo zvuči ozbiljno...Neka, i treba barem nešto da bude ozbiljno kada već oni nisu.

Česti gosti im prave društvo u komentarisanju sadašnjih i bivših zadrugara, a sve u cilju zabave i humora bez namere da se iko uvredi ili omalovaži. U pregledu dana Stefan i Stefan prelaze kroz najaktuelnije klipove, smešne videe, naslove sa portala Pink.rs i vaše mimove koje im možete slati na njihove instagram profile, ali i instagram profil RED televizije.

Foto: Promo

Gledaocima preporučuju da pomno prate emisiju, kao i da se jave da komentarišu, ali i da učestvuju u kvizu “Pitam za druga” u kom se Bore Satane, pardon, bore za vredne nagrade.

Sve ono što vas kao ne zanima, niste stigli da vidite, ili jednostavno niste imali vremena da sedite ispred televizora 24h - videćete kod njih, zato ne propuštajte emisiju “Pitam za druga” na RED TV-u!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TI BIRAŠ FILM: Svake večeri na RED TV-u u 22 časa prikazuje se film po tvom izboru!
Kultura

TI BIRAŠ FILM: Svake večeri na RED TV-u u 22 časa prikazuje se film po tvom izboru!

Nema dileme – do sada ste već svi čuli za RED TV! A sigurno i gledali barem neku od emisija televizije koju su stvorili nosioci internet generacije. Glavni adut RED TV-a jesu influenseri – instagrameri, jutjuberi i tiktokeri. Mlada, mahom svima već poznata, internet lica koja televiziji daju jedan sasvim novi pristup i smisao. A šta je zajedničko za sve nas? Šta povezuje bejbi-bum generaciju, generaciju X, milenijalce i generaciju Z? Zabava koja nikada nije prevaziđena i svakakao nije uslovljena godinama, kroz decenije iza nas se pokazalo da jesu – filmovi.

18.10.2020

11:14

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17