• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

20.10.2020

09:20

ŠOK! LUNA I MARKO SE SELE IZ BEOGRADA! Evo gde odlaze nakon POROĐAJA

Rijaliti

ŠOK! LUNA I MARKO SE SELE IZ BEOGRADA! Evo gde odlaze nakon POROĐAJA

Podeli vest

Budući tata Marko Miljković, koji je istakao da je veoma srećan što će uskoro postati roditelj

- Ovo je ono što smo dugo čekali i čemu smo se radovali. Siguran sam da ćemo Luna i ja biti sjajni roditelji - rekao je Marko“ i otkrio da li priželjkuje da dobije sina ili ćerku.

- Pol mi nije bitan. Što kaže naš narod, samo neka je živo i zdravo, pa šta god bilo - rekao je Marko, a kako je izvor ispričao, budući roditelji uskoro planiraju da prodaju stan u Novom Beogradu u kojem trenutno žive i kupe plac na selu na kojem će izgraditi veliku kuću za svoju porodicu.

- Otkako su počeli da se zabavljaju, Luna nije krila da želi da osnuje porodicu s Markom. Prošli su kroz razne izazove i turbulentne faze u svojoj vezi, a jednom su čak i raskinuli. Najveći test za njihovu ljubav bila je „Zadruga 3“ u kojoj su boravili sa Luninim roditeljima, Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas, a činjenica da su iz rijalitija, nakon svih svađa, izašli jači nego ikada, bila je pokazatelj da su spremni za novu fazu u životu - priča izvor i dodaje da su Luna i Marko odmah počeli da planiraju budućnost svoje porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dekoracija ?: @magiconproduction ?@skoria_torte ? @me_djerich Love you? @marko.miljkovic

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 1, 2020 at 6:11am PDT

 

- Posle veridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma srećni što će uskoro da postanu roditelji, pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice. Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele - priča izvor i objašnjava da Đoganijeva i Miljković planiraju da kupe plac na kojem će izgraditi kuću za svoju porodicu.

- Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati decu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta, u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće. Oboje su se složili da je to najbolje rešenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spreči Lunu u toj nameri. Anabela je od ćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u „Zadruzi 2“ i ne želi da bude prodat - kaže izvor na kraju.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

On nije ni roditeljsku kucu sredio ! Pusti snovi !

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija