• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

20.10.2020

14:04

OVO ĆE MNOGO TOGA DA PROMENI! Anabela Atijas iskreno o Luninoj TRUDNOĆI, evo šta je PRIZNALA

Rijaliti

OVO ĆE MNOGO TOGA DA PROMENI! Anabela Atijas iskreno o Luninoj TRUDNOĆI, evo šta je PRIZNALA

Podeli vest

Pevačica Anabela Atijas podelila je svoje utiske o trudnoći svoje ćerke Lune Đogani

 - Lepa je vest, nema razloga da se ne bruji, nego mi je samo malo krivo da je ne pustimo da uživa i da se ne opterećuje. Super, sve je divno. Presrećni smo. Ja sam znala da će to tako da bude još odavno - rekla je ona. 

Na pitanje da li smatra da je Luna prerano zatrudnela, ona odgovara:

 - Ja lično nisam kompetentna da pričam o godinama, baš sam bila mlada kad sam dobila Lunu sa 21 godinu. Mislim da to nema veze, definitivno -  kaže ona i otkrila šta je posavetovala svoju naslednicu u vezi trudnoće.(o tome više čitajte OVDE)

Foto: youtube/Blic

"Rekla sam joj da uživa, da se ne opterećuje time jer je to nešto prelepo, da to nije nešto što treba da je koči u bilo čemu. Da sluša svoje telo i da radi šta god joj se radi". 

Ona je takođe priznala da ima osećaj da Luna nosi dečaka. 

"Moj osećaj je da je dečak, ali videćemo. Mislim da je sada 4. ili 5. nedelja". 

Atijasova se dotakla i zeta Marka Milljkovića, sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. 

 - Treba pustiti da sve ide svojim tokom. Mislim da će ova beba dosta stvari da promeni i da će sve da dođe na svoje mesto. Ja trenutno nemam nijednu ružnu emociju i ne bih mogla da pričam ni o čemu -  zaključila je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija