• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2020

16:02

KIJA KUPILA STAN U BEOGRADU OD 120.000 EVRA! Pohvalila se, a onda je NAPALI! Kockareva im ŽESTOKO ODBRUSILA - Nemam SPONZORA!

Rijaliti

KIJA KUPILA STAN U BEOGRADU OD 120.000 EVRA! Pohvalila se, a onda je NAPALI! Kockareva im ŽESTOKO ODBRUSILA - Nemam SPONZORA!

Podeli vest

Zapušila im usta!

Pevačica Kija Kockar je od pobede u "Zadruzi 1" stekla veliku popularnost širom regiona, ali se često suočava i s napadima i kritikama.

- Naslov u novinama: "Kija Kockar kupila stan od 120.000 evra, za audi iskeširala 20.000." I sad fakultetski obrazovani par koji otplaćuje kredit već 10 godina treba da smisli kako da objasni detetu da mora da pošteno uči školu i stekne diplomu - glasio je tvit na koji je Kija žestoko odgovorila.

Foto: printscreen instagram/kijakockar

- Ja imam faks, državni, bila na budžetu kroz celo školovanje. Upisala sam ga kao prva na listi sa prijemnog. Pre toga sam završila gimnaziju, kao odličan đak, a osnovnu kao nosilac diplome "Vuk Karadžić". Radim od svoje 14. godine (pranje stakla na pumpi, u šanku, kačila garderobu), ozbiljnije poslove od fakulteta. Upisala sam specijalizaciju, to još nisam završila, ima samo jedna godina. Ušla sam u rijaliti zbog ličnih razloga, nakon toga iskoristila da obezbedim sebi još bolji život. Pored ovog navedenog na slici, kupila sam još jedan stan. Ne kupujem ništa markirano, niti imam sponzora. A za svog muža sam se udala iz čiste ljubavi jer nije imao ni čarape, ni obrazovanje, a ni ambiciju. Proputovala sam ceo svet jer sam preko pet godina bila stjuardesa. Dete sam konobarice, samohrane majke. Jedinica sam. Svako dobro. Pozdrav - glasio je Kijin komentar. 

Foto: instagram printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svjetlana

pre 3 godine

Da nisam svojim ušima slušala kako je u Zadruzi 1 pričala da je završila samo Višu turističku školu možda bi joj i povjerovala, a sad odjedanput ima završen faks DRŽAVNI i upisala SPECIJALIZACIJU, prala stakla na pumpi sa 14 godina ? phah koja lažulja jbt. nikome ona ne može začepiti usta svojim izmišljotinama.

Au

pre 3 godine

Ahahaha, au što laže...a u rijalitiju rekla da nema fakultet, da ima višu školu, pa kako ga upisa i završi u roku od dve godine i još uspela da da godinu specijalizacije, pored tak'e karijere i pevanja po klubovima, a sa Insta ne silazi, kako ? Bolje da ona svoja usta zapuši, nego što pokušava drugima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija