• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2020

20:47

TRAGEDIJA - ZADRUGARKI POGINUO OTAC! Sledili se kad su čuli informaciju - Janjuš i Car ZANEMELI (VIDEO)

Rijaliti

TRAGEDIJA - ZADRUGARKI POGINUO OTAC! Sledili se kad su čuli informaciju - Janjuš i Car ZANEMELI (VIDEO)

Podeli vest

Nisu znali šta da izuste

Tokom ove noći Andrea Rea Anđelković podelila je svoju životnu priču sa Markom Janjuševićem Janjušom i Filipom Carom u pušionici.

- Mojoj najstarijoj sestri je samo tata tata... Njoj je mama umrla godinu dana pre nego što je naš tata poginuo. Mama moja ju je zvala da živi sa nama. Mi smo tako navikli, živimo tako. Ona je imala oko 15, 16 godina kad joj je mama umrla od raka. Naš tata se razveo od njene mame pet godina pre nego što se ona rodila, pa su se posle mirili - ispričala je Rea.

- A kako se ti prezivaš - pitao je Janjuš.

Foto: tv pink printscreen

- Ja se prezivam Anđelković po mami, tata je radio krivicu, imao je dosta problema, bio je advokat. Onda je mama rekla da će dete nosi njeno prezime. Tata mi se preziva Pavković. Poginuo je pre 4 godine. Sestra je imala 16 godina, a ja 15 - navela je Anđelkovićeva.

- Koja tragedija - rekao je Car.

- Ja sam bila baš vezana, oni su se razveli, ali su bili u top odnosima. Razveli su se jer je on non-stop radio - rekla je Rea.

- Šta ja napravih u životu, ovo nije život ovo je pakao - rekao je Janjuš.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija