• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

24.10.2020

17:41

MAMA DŽEHVA RAZVEZALA JEZIK: Sanja i Anđelo su se viđali, Teodora ništa NIJE ZNALA! Za NJU u toj vezi više nije bilo MESTA!

Rijaliti

MAMA DŽEHVA RAZVEZALA JEZIK: Sanja i Anđelo su se viđali, Teodora ništa NIJE ZNALA! Za NJU u toj vezi više nije bilo MESTA!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Nakon što su do javnosti dospele informacije da je Anđelo Ranković navodno varao svoju tadašnju emotivnu partnerku Teodoru Džehverović sa Natašom Radan i Sanjom Stanković, pevačicina majka Gordana Džehverović je rešila da olakša dušu.

Foto: Printscreen TV Pink

- Znate kako, meni je sada žao zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala vas novinare i sve ostale da oni nisu zajedno, jer su oni tako želeli - priznala je Goca, time potvrdivši višestruka pisanja medija o tome da su njena ćerka i zadrugar bili u vezi dve godine nakon finala prve sezone "Zadruge", iako su to konstantno poricali.

- Bitno je da se to prekinulo, jer stvarno nikud na takav način nije vodila njihova veza, njega je Teodora stvarno mnogo volela, ali više nije bilo mesta za nju u toj vezi. Sada slušamo svašta, eto i te prepiske sa Natašom, pa sa Sanjom. Teodora za to nije znala. Smeta joj što je uvlače u rijaliti, a ona je iz istog izašla pre tri godine, ali šta da radimo, tako je kako je.

Foto: Printscreen TV Pink

- Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Sanjom i Jovanom Tomić Matorom, sada čuje da su se Sanja i Anđelo viđali, išli u bioskop, a oni su tada bili u vezi. Ništa Ivana Šašić nije slagala, nisam se žalila, ali smo pričale i rekla sam tada da veza Anđela i Teodore nema budućnost, da mi ona više ne zrači srećom i da ne znam kada će sve to da se završi - osvrnula se Džehverovićeva i na reči Šašićeve.

- Stvarno je sada sve to ispalo bezveze, u šoku smo obe zbog svega što smo čule, ali dobro, oni sada nisu zajedno, život ide dalje. Ja sam Teodori rekla da od mene ne sme ništa da sakrije, zna šta je čeka - rekla je ona.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija