• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

24.10.2020

23:51

OVO JE PRAVO IME KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Nikada ne biste pogodili kako se rijaliti igrač zapravo ZOVE!

Rijaliti

OVO JE PRAVO IME KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Nikada ne biste pogodili kako se rijaliti igrač zapravo ZOVE!

Podeli vest

Ovo malo ko zna!

Ime Kristijana Golubovića često se provlači kroz domaće medije, bilo da su u pitanju vesti vezane za beogradsko "podzemlje", sećanja na 90-e godine prošlog veka ili rijaliti šou-programe.

Foto: printscreen/tvpink

Podsetimo, Kristijan je organima vlasti postao poznat zbog svojih kriminalnih radnji još tokom 80-ih godina prošlog veka, da bi potom usledile brojne zatvorske kazne, od Nemačke, preko Srbije, pa sve do Grčke.

Ceo taj način života na ivici zakona učinili su ga delom popularne kulture, bilo da je reč o dokumentarcu "Vidimo se u čitulji", brojnim rep pesmama poznatih izvođača ili učešću u rijliti šou-programima.

Foto: TV Pink printscreen

Ipak, ono što je mnogima nepoznanica je to da njegovo ime zapravo uopšte ne glasi Kristijan nego Aleksandar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stari As

pre 3 godine

Kada sam ja ovo znao, a stariji sam od Golubovića, ti se pišče možda nisi ni rodio. Kada je pucao po hotelima Beograda.

Znam ko je

pre 3 godine

Znam ko je “lupio” minus/dislike. Pisac. Što se vredjaš. Ja imam preko 60 godina, nekada bio prisutan na beogradskom asfaltu, znam ga lično. Samo sam rekao da sam to znao, a i mnogi drugi. Niste ekskluzivno nisi otkrio javnosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija