• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

09:58

SLOBA, KARIĆ I JA SMO OPŠTILI SA KIJOM U ISTO VREME! Vuk Mob otkrio ŠOK DETALJE O ODNOSU SA KOCKAREVOM - Bila je sa mnom kada je... (VIDEO)

Rijaliti

SLOBA, KARIĆ I JA SMO OPŠTILI SA KIJOM U ISTO VREME! Vuk Mob otkrio ŠOK DETALJE O ODNOSU SA KOCKAREVOM - Bila je sa mnom kada je... (VIDEO)

Podeli vest

Da li će Kristina demantovati ovu priču?!

Reper Vuk Mob sinoć se tokom emisije "Gledanje snimaka" posvađao sa Nadicom Zeljković i Sanjom Stanković. Zatražio je reč kako bi im se obratio, a usput se obratio i Kristini Kiji Kockar i Kristijanu Goluboviću. 

- Ja se izvinjavam nekima od vas. Nadice, vi mene ne možete da volite. Nema potrebe da se pravimo fini, nema potrebe da imamo kontakt. Rekli ste da sam hteo da se kačim na vašu ćerku. Ja sam duže muzičar od nje, ona je postala poznata kao prevarena žena - počeo je Vuk Mob, a onda se umešao Bora Santana.

- On je prvi tražio Kijin broj od mene. Kija i ja smo bili na nastupu, prvi njen nastup. Pitao me je za broj da vidi za duet. Ona je rekla da ne može sad. Bili smo slučajno u istom hotelu, Vuk se naljutio jer je mislio da je nisam ni pitao. Onda su ušli u odnos - otkrio je Bora Santana i time potvrdio priču da su se njih dvoje viđali.

Foto: tv pink printscreen

- Šta se desilo, desilo se, neću da ulepšavam priču. Bio sam ološ dok nisam upoznao verenicu. Kija se sa mnom, sa Stefanom Karićem i Slobom viđala u isto vreme, nije ništa bolja od mene. Što se tiče Sanje, ona je kao list na vetru. Rekla je da sam isfrustriran jer nisam mogao da je j*bem. Ja sam nju mogao da j*bem - poručio je reper.

- Baš nisi frustriran - istakla je Nadica.

- Vaša ćerka je bila isti ološ kao i ja. Nju su menadžeri sklanjali sa bine, jer je počela da rasteruje ljude. Ovo što je Kristijan rekao za grupe "Gl*vići". Ja sam 11 godina snimao, svi su mi se podsmevali. Imam prava da likujem, koliko sam para napravio i koje ime sam napravio. Zaslužio sam da likujem, ovde sam došao svojim likom i delom. Došao sam ovde jer sam skidao lanac koji mi je otac poklonio, da bih platio spot.

- Ne znam šta Kristijan ima protiv mene, imam puno poštovanje prema njemu, ali da sam gl*vić, nisam. Ne mogu nikome da ćutim. Ja se bojim tvoje pojave. Gla*vić nisam bio, niti ću biti. Taj koji je napravio grupu, ja se krećem po Žarkovu, neka dođe. Držim do sebe, tako su me otac i majka vaspitali. Možda nekad i duet uradim sa Kristijanom. Gorelo je gorelo, gorelo, na d*pe bih progovorio - istakao je reper, koji je zaplakao dok je pričao o svojim počecima.

- Kija, nisi ološ, da ti mama kaže. Ovaj ima dijagnozu ozbiljnu - poručila je Nadica.

- Gospođo, Stefan Karić, Sloba i ja smo opštili sa vašom ćerkom u nedelju dana, je*avali smo je sva trojica. Ona je bila sa mnom dok je kačila ucveljene storije da pati za Slobom, toliko - rekao je Vuk.

Vuk je nakon ovoga izašao do doka da se smiri i prošeta.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u snimcima.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kaya

pre 3 godine

Kako kompleksi ubijaju... Zlo ga izjeda.. Vuce, moras jos da porastes, da bi mogao da opstis kao muskarac sa zenom.. A kako si opstio, tako su drugi morali da dorade.. Niti sam njen fan, ali ovo sto povredjena sujeta i kompleksi rade, niko normalan ne moze da ne zameri..Dace Bog, imaces zensko dete, pa kad budu sa njom opstili i javno je deklarisali, da li ce moci 6 dokova da ti razbistre mozak.. Koji si ti pacenik, a jeba*u!!!

stanko

pre 3 godine

I pouzdanih izvora sam saznao da si ti bio u emotivnoj vezi sa Stefanom Karićem, ali nisam saznao ko je tu koga

Max

pre 3 godine

Nije Kija kriva za nadimak " presveta", to je Pink pokusavao od nje da stvori da bi prva zadruga bio pun pogodak.

raspustenica

pre 3 godine

Eh kad bi Slobodan smeo progovorit da srusi "mit" Kije, dosta je njenih lazi i prevara, prosecna i nebitna.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija