• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2020

08:20

(VIDEO) ŠOK ZA ŠOKOM! Nakon NJEGOVOG PRIZNANJA, zadrugari saznali ko ide u DUEL za IZBACIVANJE! ONI će se u nedelju boriti da dobiju naklonost publike!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK ZA ŠOKOM! Nakon NJEGOVOG PRIZNANJA, zadrugari saznali ko ide u DUEL za IZBACIVANJE! ONI će se u nedelju boriti da dobiju naklonost publike!

Podeli vest

Zadrugari su mogli da nominuju i biraju između dvoje potrčaka koje je odabrao Marko Đedović, Sanje Stanković i Frana Pujasa. Većinom glasova oni su odabrali Frana, koji je otkrio cimerima da je igrao igru sa Aleksandrom Nikolić, kako bi proverio Sanju. Fran je prvi nominovani takmičar za izbacivanje ove nedelje

Nakon toga je voditelj Darko Tanasijević podigao 4 takmičara koji su dobili najmanje glasova publike ove nedelje, a to su bili Anja Todorović, Rea Anđelković, Jovana Matijevići Elena Stojčić.

Darko je prvo pustio Elenu, pa Anju. Na kraju su ostale Rea i Jovana. Nakon nekoliko trenutaka, Tanasijević je otkrio takmičarima da će se Franu u sobi za izolaciju priključiti Rea, koja je druga nominovana za izbacivanje.

Više vesti pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija