• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

31.10.2020

23:10

ISPLIVALA PREPISKA Tijane Đuričić i Čabarkape! ŽESTOKO OPLELI PO KRISTIJANU: "Ženi je na veštačkoj oplodnji poturio..." ŠOK! (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVALA PREPISKA Tijane Đuričić i Čabarkape! ŽESTOKO OPLELI PO KRISTIJANU: "Ženi je na veštačkoj oplodnji poturio..." ŠOK! (FOTO)

Podeli vest

Golubović na meti neprijatelja.

Tijana Đuričić poznata kao „kraljica silikona“, povukla je izjavu u kojoj je optužila Aleksandra Čabarkapu da joj je navodno u februaru ispred njene zgrade u beogradskom naselju Zvezdara zapalio kabriolet „pežo 307“ vredan oko 5.000 evra!

"Kraljica silikona" itiče da ju je Kristijan Golubović nagovorio da optuži Čabarkapu za paljevinu automobila kako bi ga strpali u zatvor.

- Nisam nikad prijavila Aleksandra policiji da mi je on zapalio auto, niti smo u lošim odnosima, već izuzetno korektnim i prijateljskim. Što se automobila tiče, zna se ko je odradio i zloupotrebio gužvu u tom momentu jer se istina uvek sazna - napisala je Tijana na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Printscreen You Tube

Ona je za izjavila da ju je Kristijan sve vreme ubeđivao da optuži Čabarkapu kako bi završio u zatvoru.

Tvrdio je da će mi Čabarkapa 100 odsto zapaliti auto. Kako je moguće da je on znao da će mi Čabarkapa zapaliti auto?! Kristijan me je sve vreme ubeđivao da je to on. Čvrsto stojim iza toga da mi Čabarkapa nije zapalio auto. Nisam ga još videla, hteli smo da porazgovaramo o celoj situaciji. Ja i on smo non-stop u kontaktu, nema nikakvih pretnji. Čak mi se ponudio za mnoge stvari - izjavila je Tijana.

Ona je otkrila da je sa Kristijanom prekinula svaki kontakt zbog problema u koje ju je uvlačio.

- Meni se takve stvari nisu događale dok nisam počela da se družim s njim - dodala je ona.

Koliko su Tijana i Čabarkapa u dobrim odnosima, svedoči njihova prepiska na Fejsbuku, u kojoj su opleli po Kristijanu.

- Tako je, Tijana, zna se da je to sve meni k*rvetina Golubović Kristijan,

zvani policijski taster, hteo smestiti i da te prisiljavao da mene po medijima spominješ, a ti i ja smo uvek bili OK. Tijana, sve ti dobro znaš i znaš za šta je sve Kristijan prisiljavao indijance da me lažno prijavljuju, pa on je svojoj ženi na veštačkoj oplodnji poturio tuđu sp*rmu, a da ne poturi nama problem sa organima reda, je*em mu sve po spisku - napisao je na Fejsbuku Čabarkapa, koji je sa Kristijanom odavno na ratnoj nozi.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija