• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

05.11.2020

22:06

TOMOVIĆ PRAVO IZ RIJALITIJA IDE NA SUD?! Bivša zadrugarka ga OPTUŽILA ZA MALTRETIRANJE - SKANDAL!

Rijaliti

TOMOVIĆ PRAVO IZ RIJALITIJA IDE NA SUD?! Bivša zadrugarka ga OPTUŽILA ZA MALTRETIRANJE - SKANDAL!

Podeli vest

Šok za sve!

Bivša zadrugarka, koja je nedavno napustila imanje u Šimanovcima, Rea Anđelković, otkrila je gnusne detalje koji su se dešavali dok je boravila u rijalitiju "Zadruga".

Foto: TV Pink printscreen

Rea je otkrila da su je Vladimir Tomović i Čorba navodno fizički maltretirali i nanosili joj ozbiljne povrede, za šta će, kako ona navodi, biti sudski procesuirani, jer se njen tim advokata pobrinuo da sve izađe pred lice pravde.

Kako Rea navodi, Vladimir Tomović je navnodno dva puta ispekao vrelim tiganjem, posle čega joj se izvinio i rekao da se to dogodilo slučajno. Bivša zadrugarka izražava sumnju u "slučajnost" Vladimirovog postupka, te smatra da je imao jasnu nameru da joj, kako tvrdi, nanese bol.

Foto: TV Pink printscreen

Nakon Tomovića, pred lice pravde izaći će i Čorba. Kako Rea objašnjava, on ju je navnodno polivao vodom, šutirao ispod stola dok traje sastanak, gurao je bez razloga...

- Protiv svih koji su vršili teror nadamnom i učestvovali u nanošenju duševnog i fizičkog bola, se bavi moj tim advokata - rekla je Rea.

Produkcija rijalitija "Zadruga" prati svaki njihov korak i sigurno nikada ne bi dozvolila da se nijednom učesniku nanosi bilo kakva fizička bol ili povrede, a da iste nisu sankcionisane.

Kako će se ovo razrešiti i šta je prava istina, ostaje da vidimo.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija