• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

07.11.2020

18:30

ANABELA I SLOBA SE VIĐAJU SKORO SVAKI DAN?! Nekada su OPASNO RATOVALI, a sada ih je OVO SPOJILO! NEVEROVATNO!

Rijaliti

ANABELA I SLOBA SE VIĐAJU SKORO SVAKI DAN?! Nekada su OPASNO RATOVALI, a sada ih je OVO SPOJILO! NEVEROVATNO!

Podeli vest

Ovo je sve iznenadilo.

Pevačica i bivša zadrugarka Anabela Atijas i njen kolega Sloba Radanović se navodno skoro svakog dana sreću, a u pitanju je potpuna slučajnost.

Naime, Sloba i Anabela su se navodno sreli potpuno nenadano i sada se viđaju skoro svakog dana. 

Foto: TV Pink printscreen

- Sin Slobine verenice Jelene Đuričanin i Anabelina ćerka Blankica, su školski drugari, a kada je bio prijem prvaka, oni su se sreli na svečanoj ceremoniji - kaže izvor i dodaje. 

- Deca se dobro slažu, druže se međusobno, kao i sa ostalim vršnjacima i nemaju pojma o širem kontekstu. Dešavalo se da Luna (prim.aut. Đogani) pokupi sestricu iz škole, ali, koliko znam, nije se susretala ni sa Slobom ni sa Jelenom, baš kao što je i pevač dolazio sa izabranicom po njenog sina, ali desiće se i taj susret jednom."

- Znate kako kažu, svet je mali. Svima je u školi zanimljiva ta priča i slatka, ništa zlurado ili zlonamerno - zaključio je izvor koji radi u spomenutoj školi.

Foto: printscreen/tvpink

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija