• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

11.11.2020

18:24

SKANDALOZNI DETALJI o Milici Kemez! Bila je LJUBAVNICA GAZDE KLUBA u kojem je radila! Svaki dan je dolazila PIJANA...ŠOK!

Rijaliti

SKANDALOZNI DETALJI o Milici Kemez! Bila je LJUBAVNICA GAZDE KLUBA u kojem je radila! Svaki dan je dolazila PIJANA...ŠOK!

Podeli vest

Cimerka aktuelne zadrugarke sve priznala!

Milica Kemez svojim prvim učešćem u "Zadruzi 3" izazvala je razne reakcije gledalaca, zbog njne prošlosti. 

Naime, Milica je rekla da je u Švajcarskoj radila kao hostesa, ali istina je mnogo drugačija od one koju je ona ispričala u samom rijalitiju.

Foto: printscreen/tvpink

Njena cimerka iz Švajcarske Katica Sekovska ispričala je čime se zapravo Milica bavila i na koji način je dolazila do novca.

Milica je radila kao plesačica u jednom klubu u Švajcarskoj, a bila je i ljubavnica gazde tog lokala. Međutim, nije se viđala samo s njim, nego je bila i sa drugim ljudima za novac. Devojci koja ju je dovela u Švajcarsku i koja joj je pomogla da zaradi novac zabila je noć u leđa i preotela joj momka i prebacila ga na svoju sestru Mirelu - počinje Katica priču i objašnjava da će život sa Milicom zauvek pamtiti po lošem.

- Svaki dan se sa posla kući vraćala pijana i drogirana. Svašta je radila dok smo živele zajedno - priča Katica i objašnjava da nema mnogo istine u onome što Milica priča u „Zadruzi“. Kako tvrdi, Kemezova je bila sa muškarcima za novac, a njena uža specijalnost bili su grupnjaci.

Foto: printscreen facebook

- Milica konstantno ponavlja priču da joj je novac za salon poslao jedan njen dobar prijatelj iz Švajcarske, a istina je da ju je on plaćao za se*s. Reč je o jednom bogatom Albancu koji je Milici nudio 5.000 evra za grupnjak sa njenom dobrom drugaricom - kaže na kraju Katica.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija