• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

12.11.2020

14:00

HAOS - Oglasila se Iva Grgurić nakon operacije "Umirem od bolova, ne mogu da se pomerim..."

Rijaliti

HAOS - Oglasila se Iva Grgurić nakon operacije "Umirem od bolova, ne mogu da se pomerim..."

Podeli vest

Mora da miruje narednih nekoliko nedelja

Pobednica "Zadruge 3 " Iva Grgurić danas u jutarnjim satima napustila je privatnu kliniku na kojoj je juče imala hirušku intervenciju povećanja grudi.

Grgurićeva se oglasila nakon operacije i otkrila zbvog čega je morala da zameni silikone.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Dobro sam, jutros su me pustili kući. Operisana sam juče popodne. Filip je jutros došao u bolnicu po mene, napravio mi supicu, ležim, sve me boli. Ne mogu da se pomerim, ne mogu ruke da podignem, ali to je normalno kad se stavljaju implanti. Deset dana ću ležati sigurno - rekla je Iva i dodala:

- Nisam se pokajala kad sam prvi put uradila operaciju. Tada nisam mogla da stavim veće, jer imam takvu kožu. Posle godinu dana mi je doktor rekao da mogu da povećam, ali to tada nisam htela. Nisam želela da preterujem. Sada sam rekla doktoru da samo ne želim da izgleda degutantno. Filip zna da je to bila moja želja, podržava me u svemu. Ne mrda iz stana, pored mene je, diže me, vodi u toalet. Tu je za mene kad mi je najpotrebniji, dokazao mi je i sada koliko me voli - otkrila je Grgurićeva.

Iva je otkrila da trpi jake bolove nakon intervencije, i dodala da će morati da odmara bar 10 dana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija